Narancsleves recept

A Narancsleves hozzávalói:
4 db narancs
4 dl 100%-os narancslé
4 dl natúr joghurt
6-8 dkg porcukor
1 csomag. vaníliás cukor
4 tojás
2 ek.narancslikőr


A Narancsleves elkészítési módja:
A megmostt narancsok levét kifacsarjuk, kettő narancs héját tálba reszeljük. Egybeöntjük a kifacsart lét, a dobozos narancslét és a joghurtot.Porcukorral és a vaníliáscukorral ízesítjük,összekeverjük habverővel, majd 2 evőkanál narancslikőrt adunk hozzá. Hűtőbe tesszük. A tojások fehérjét pici porcukorral kemény habbá verjük és lobogó vízbe szaggatva habgaluskát készítünk. Tálalás előtt alaposan összekeverjük a levest, majd a tányérokba szedett habgaluskára merjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A narancsleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook