Narancsleves recept
A Narancsleves hozzávalói:4 db narancs
4 dl 100%-os narancslé
4 dl natúr joghurt
6-8 dkg porcukor
1 csomag. vaníliás cukor
4 tojás
2 ek.narancslikőr
A Narancsleves elkészítési módja:
A megmostt narancsok levét kifacsarjuk, kettő narancs héját tálba reszeljük. Egybeöntjük a kifacsart lét, a dobozos narancslét és a joghurtot.Porcukorral és a vaníliáscukorral ízesítjük,összekeverjük habverővel, majd 2 evőkanál narancslikőrt adunk hozzá. Hűtőbe tesszük. A tojások fehérjét pici porcukorral kemény habbá verjük és lobogó vízbe szaggatva habgaluskát készítünk. Tálalás előtt alaposan összekeverjük a levest, majd a tányérokba szedett habgaluskára merjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. dec. 16. 23:56
A narancsleves elkészítési módja és hozzávalói.