Adományok az árvízkárosultaknak (beszélgetős fórum)
De én pont hogy nem gyűjtőhelyeken szeretném landoltatni a csomagokat...
Akkor pedig megnézem, hogy ezen szerencsétlen települések melyikén működik körjegyzőség...
Sziasztok!
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat, nem tudom, hogy valaki gondolt-e már erre a lehetőségre:
Úgy döntöttem, hogy összeszedem azokat a jó állapotú cuccokat (ruhanemű, lábbeli, játék, stb.), amikre már nincs szükségünk (rengeteg mindent csak raktározok). Készítek csomagokat és feladom azoknak a települési önkormányzatoknak a címére, ahol a legnagyobb károk keletkeztek. Ők biztos tudják, hogy melyik család melyik cuccnak örülne. Bár tudom, hogy nem ezek a legelső dolgok, amikre elsősorban most szükségük van...
igen erre én is szeretném a választ...
inkább az átlagember segít empátiából mint a gazdag
A nagy vezetőség a kormánytagok miért nem ajánlanak fel nekik mindegyik egy havi fizetést attól még nem lesznek szegények, de az árvizkárosultaknak pedig mindenféle támogatás jön. ez a jól bevett szokás, általában mindig csak az egyszerő emberekhez fordulnak segitségért. Egyedül csak ránk épitenek senki másra. Bezzeg, amikor nekünk lenne szükség valamire, akkor meg elutasitják az embert.
Üdv.Ágnes
Én csak azt nem értem,hogy ilyenkor hol van a 150 leggazdagabb magyar??? Miért a hétköznapi "szegény" embertől várnak még most is segítséget? Ha csak mindegyik 1-1 milliárddal támogatná az árvízkárosultakat,talán tényleg segítene rajtuk!
Ellenben ez a pár millió forint érdemben úgysem fog rajtuk segíteni! Én biztos nem fogok felhívni semmilyen adományvonalat,hiszen abból a 400 Ft-ból megy a haszon a telefontársaságnak is,az adományosztókban meg nem bízom,nem hiszem el,hogy amit az emberek felajánlanak,az épségben megérkezik a rászorultaknak!
Sziasztok,
Szállítmányozó vállalatnál dolgozom, a holnapi, a hét keddi és csütörtöki napokon ingyenesen elszállítjuk az adományokat, amiket cégek ajánlanak fel. Ha van a cégeteknél valamilyen gyűjtés, adomány, jelentkezzetek légyszi és felvesszük az árut. A holnapi útvonal Észak-Kelet Mo.-i és Budapesti gyűjtés, majd Edelénybe szállítás.
Köszi
Baptisták, vöröskereszt, családsegítőbe le lehet adni.
Auchanok mellett is vannak kint konténerek.
A 6x6 taxi székházában gyűjtik az adományokat, onnan elviszi a Vöröskereszt.
Bp, XI.ker,Kondorosi út 2/a E épület 1.emelet
Tel.:06-1-2666-666
sziasztok!
Most nézem a HÍRADÓT
kijött a köny a szememből...borzalom ami ott van azokban a falvakban, városokban:(
Hogyan tudnánk mi itt segíteni?
Az oldal miben tudna segíteni?
Én már utaltam Edelénynek...
www.edelény.hu
VI. 9-én délután 5-8 óráig gyűjti a kamion a hernadnémeti árvízkárosultaknak az adományt a keszthelyi Egry Iskola előtt! Víz, tej, hypo, lázcsillapító, bébiétel, pelenka.
Ha tudtok, segítsetek!
Sziasztok!
agnes1219 -nek van egy ingyen elvihető szekrénysora. Akit érdekel, kérem vegye fel vele a kapcsolatot.
igen.. a máltához tényleg minden jöhet!!
a legutolsó kiselejtezett kiskanálig, szó szerint(((
Az oldalo van a számlaszám..edelény város
Mi ide utaltunk..ez tuti oda megy ahova valóban kell!
Szerintem ha van autód vidd el a legközelebbi Vöröskeresztnek ők majd tudják kinek kell.
ja aki akar pénz t adományozni
Edelény polgármesteri hivatalának van egy adószáma...mi is oda utaltunk.
Máltaisokkal is felveheted a kapcsolatot...ha van mit adni ez a leg egyszerübb dolog...
További ajánlott fórumok:
- Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára?
- Te hogyan segítenél az árvízkárosultaknak?
- Karácsonyi adományok..
- Az árvízkárosultaknak a ruhát milyen címre kell küldeni?
- Magánszemély által nyitott bankszámlára, beteg gyermek gyógyítása érdekében befolyt adományok után kell-e adózni? Ha igen, mennyit?
- Adomány árvízkárosultaknak.