Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Karácsonyi adományok.. fórum

Karácsonyi adományok.. (beszélgetős fórum)

2009. dec. 26. 09:30
Mi is a cipősdobozokba teszünk még használható játékokat ,kisautókat ,babákat és leadjuk valamelyik postahivatalban ,mert az biztos hogy a gyerekekhez jut.
2009. dec. 11. 23:08

Pont ma olvastam a neten a Mikulásgyárról, ami minden évben van ilyenkor Budapesten. Idén először vezették be, hogy vidékről is lehet adományokat küldeni. Bármelyik postahivatalba leadható a doboz, csak azt kell ráírni, hogy Mikulásgyár.

Szedek össze egy-két dolgot. Akad itthon néhány még használható ruha, pár könyv, esetleg játék. Aztán a párommal elküldöm a postára. Az ilyen dolgokat biztosan nem lopja el senki, nem mint a pénzadományt.

11. koppanya (válaszként erre: 9. - Eperke 333)
2009. dec. 11. 16:46
azt mi is adunk :)
2009. dec. 11. 16:45
Én tavaly karácsony elött adakoztam,azóta is mindíg felemlegetik ismik....Kopogtattak,kérdezték,hogy nem-e tudnék segíteni egy kisebb összeggel...mivel soha nem adakoztam még,így úgy gondoltam,hogy mindenki "kitesz" magáért,ha ad.Én adtam 2000Ft-ot,amikor a lapra kellett írni a nevem,nagy megdöbbenés ült ki az arcomra,hogy 100-200 maximum 300Ft-ot adakoztak,ekkor már tudtam,hogy túl sok (amúgy én se vagyok kitömve pénzel):D Dehát már nem tudtam mit mondani,nem mondhattam,hogy kérnék vmi viszsajárót is.:):S Így maradt a 2000-es náluk.Azóta,ha jöttem (akárkik) adományért,én megmondtam,hogy tavaly már kiadakoztam magam.:P:)
2009. dec. 11. 15:57
Én az idén csak "cipősdobozt "adok..annak talán örül valahol egy kisgyerek...
2009. dec. 11. 15:56
mertt=mert
2009. dec. 11. 15:56
Én a Krisnásoknak adok, mertt ők szoktak élelmiszercsomagot osztani minden évben. Még ha le is nyúlják egy részét esetleg az adományoknak, de jut belőle a rászorulóknak is.
2009. dec. 11. 15:55
pénzt kéregetőknek elvből nem adok- általában parkolóban vagy bolt előtt kéregetnek, felszoktam ajánlani, hogy veszek neki ételt amire szüksége van 300 ft értékben, de ritka aki elfogadja
5. Szasz23X (válaszként erre: 4. - Eperke 333)
2009. dec. 11. 15:53
bőven van, hidd el... én ezért is nem adok ilyen szervezeteknek. annak adok, akiről látom, hogy kell neki valami.
2009. dec. 11. 15:52
Most láttam egy a TV-ben,hogy beszerveznek valakit,és lakótelepeken csenget,pénzt gyüjt majd elviszi a "megbizóihoz,"a beteg gyerekeknek gyüjtött pénzt.A cég udvarában csak luxus autók álltak.Nagy felháborodás követte a riportot,joggal!Ez Németo.-ban történt.Hát elgondolkoztató....Vajon itthon is van ilyen,hogy nem jut el a pénz ahhoz akinek szánják??,
2009. dec. 11. 15:44
Pénzt nem. Idősek Otthonában dolgozom, oda szoktunk sütit, szaloncukrot vinni azoknak az ellátottaknak, akiket ilyenkor sem visznek haza és nem látogatnak. És valami apróságot is kapnak, ajándék nélkül senki sem maradjon.
2009. dec. 11. 15:42
Attól függ, hogy milyen forma az illető. Ha egy alkesz akkor biztos nem.
2009. dec. 11. 15:36
Ti szoktatok karácsony tájékán "adakozni"?Kéregetőknek pénzt adni?Mik a tapasztalatok?!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook