A Szerelem elengedése (beszélgetős fórum)
Én nagyon elengedném már,(HA LENNE!)de rám fogják,hogy futok vki után akihez már nem is szólok...:((
SEGÍTSÉG!!
DERÜLJÖN KI AZ IGAZSÁG!!
....hogy igazán véget ért-e, igazán akkor fogod érezni vagy tudni ha egy másik férfi szerelme felülírja őt.
De még akkor sem biztos, hogy el fogod tudni őt feledni... :(
Kozben el kellett jonnom a geptol, de most valaszolok. :)
A szerelemnek RESZE a szeretet. Ami idovel eltunik, az a langolas, a rozsaszin kod, a szikra. Ezeket erzi eleinte a szerelmes ember. Aztan ezek idovel kifakulnak. Atadjak a helyuket valami csendesebbnek. De attol ez meg szerelem. Igen, inkabb hasonlit az egyszeru szeretetre, de nem az. Csak mas lesz. Szerintem a szerelem valtozik az idovel. Semmi mas nem tortenik, mint valtozas. De ez nem az a fajta szeretet, amit az ember masok irant erez. Es ettol SZERELEM a szerelem.
Na, es azt hiszem most jutottam el arra a pontra, hogy sikerult pontosan azt megfogalmaznom, amit szerettem volna. Csak osszejott. :) Aztan lehet hogy senki sem fog velem egyeterteni. :)
Nem értek Veled egyet. :) Van gyerekem és szerelmem is. Teljesen más a szülői és a férfi - nő egymás iránt érzett szeretet, szerelem.
A 14 - es hozzászólással egyetértek. Valami ilyesmire gondolok én is részben, de nem igazán tudom magamat hitelesen kifejezni. Talán pont azért, mert érzelmekről beszélünk.
Én úgy gondolom, hogy amikor szerelemből összekötöm valakivel az életemet, az a szerelem idővel nem elmúlik, hanem megfakul - normális esetben. Nem lángol, nincs a rózsaszín köd (és ez a kulcsszó), de attól még LÉTEZIK. Csendesen, de létezik. Ezt értem szeretetté alakult szerelem alatt.
Persze ez csak az én véleményem. Mindenki máshogyan éli meg ezeket a dolgokat, hiszen eleve az életünk sem egyforma. :)
Az átalakult "szerelem" az hasonló mint ahogy a gyermekeinket szeretjük. Márpedig a gyermekeinket nem szerelemmel szeretjük, úgyhogy ez a felvetés nem helytálló.
Aki volt már szerelmes az tudja mi a különbség a két dolog között.
Igaz....
Miért ez a cím?
További ajánlott fórumok:
- Lakásvásárlási illeték, elengedési kérelem.
- Lehetséges kérvényezni az APEH-től, a lakásilleték egy részének elengedését?
- Milyen könyvet ajánlanál egy kamaszlánynak, ami az elengedésről, a szerelemről és a kapcsolatokról szól?
- Az elengedés és a változtatás művészete - Érzelmi szabadság
- Harag elengedése
- Múlt elengedése