A szép barackos ruhámhoz milyen cipő illene? (tudásbázis)
Ezt a problémát probálgatással fogod tudni megoldani.
El kell döntened, hogy melyik a fontosabb neked, te magad jól érezd magad a ruhádban, a kiegészítőkkel, vagy másoknak szeretnél megfelelni.
Szeretnél-e az esküvő kedvéért ruhákra, kiegészítőkre költeni és mennyit vagy vannak olyan alkalmi ékszereid, cipőd, amit fel tudnál használni.
Ha van, akkor fektesd le a ruhát és tedd mellé a kiegészítőket. Ekkor kiderül, hogy melyik szín illik hozzá legjobban a ruhádhoz. Fontos, hogy a ruhádnak milyen az árnyalata, van-e ujja v. ujjatlan stb. Bújj bele és nézegesd magad a tükörben. Ne felejtsd el, hogy - ha a vacsorára is hivatalos vagy - estére lehűllhet a levegő, jó lenne egy vállat, kart takaró bolero. Figyelj az érzéseidre, hogy mennyit érzed jól magad felöltözve. Ha elsőre sikerül, hurrá. Ha nem, akkor keresd tovább, addig, amíg megtalálod a legjobb megoldást. A lényeg, hogy élvezd a készülődést!
Jövő héten megyek lagziba.
Barackos színű,ha világosabb árnyalat,szerintem szép hozzá a tojáshéj színű cipő. Csak a kiegészítők is passzoljanak hozzá. Pl: a táska is legyen tojáshéj színű.
Valahol a fórumok között van egy ilyen.
Szerintem mondjuk fekete cipő, táska, fekete ékszer, vagy ha olyan a ruha akkor egy fekete öv, vagy bross.
Nyáron lagziba vagyok hivatalos. Van egy szép barackos ruhám, és ehhez nem tudom milyen cipő illene? Felpróbáltam feketével, nekem tetszett, csak lehet másoknak furcsa lenne. Fehérrel nem szeretném.
Vagy inkább szerezzek be egy halványabb színű cipőt?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen kutyafajta illenék egy mézeskalács-szerű családi házhoz (piros cserép, vidám színek, kőkerítés, kovácsoltvas kapu)?
- Milyen színű koszorúslány ruha illene hozzám?
- Akik nem illenek össze...
- 17 hónaposnak tényleg illene már átaludnia az éjszakát?
- Mennyi a súlya, 1db barackos fornettinek?:)
- A barackos csirkemellet kell párolni is a sütőben?