Milyen színű koszorúslány ruha illene hozzám? (beszélgetés)
Már elég régi a fórum, de mivel én indítottam, megmutatom "mi lett belőle". ( Bár nappal szembe elég hülye fejet vágok rajta :)
Sziasztok.
Nyáron lesz az esküvőm, ez mindenki számára nagy nap. Szeretek magam elkészíteni dolgokat, munkámból kifolyólag is- óvónő- nagyon szeretek alkotni, pepecselni. Magam szeretném elkészíteni a lufi szívet a fő asztal fele, csak még nem igen van ötletem hogyan. Na meg még mást is elkészítenék amit magam is eltudok. Küldjetek ötleteket, esetleg netes címet ahol le írja a lufis szív lépéseit.
Köszike
Igen, a felső strasszos, a szoknya ilyen "színváltós" arany-bézs, és még bordó rózsák is vannak rajta. Nálam is ez az egy maradt valamelyest esélyesnek, de még kutatok:)
nekem az a kombinált színű tetszik így messze van talán bézs bordóval?,,csini..
Nagyon durva az a hello kitty-s:DDD De tényleg naon szép a 6. kár itt Miskolcon hasonlót se láttam:( Lehet h körülnézek a környező városokba is
Én se szeretem valamiért. De ez tényleg jó színű. Nézd majd meg a naplómban a 6. ruhát. Sötét rózsaszín. Sztem ez is jól állna neked
Énis utálom a kéket, de ez tényleg nagyon szép:)
A kéket válaszd,gyönyörű,és bár utálom a kéket de ez nagyon szép!! :))
És te vagy a ruhában? Nekem nem túl jó az arcmemóriám....
Ez azt gondolom jól állna valóban:)))
Nálam ez pont fordítva van:))
Jó ez csak vicc volt:))
Én 80-as C-s hordok, de nagynak találom. Én jobban szeretem a sportos kicsit:)) MAGAMON!!!!
Imád(nám) az ingeket én is, de csak toppal tudom felvenni, mert a hasamra m-es, a cicimre meg xxl-es kéne.. Kicsit énse szeretnék, de kisebbet igen:)
A kis mell se jó. Én nem szeretnék kis melleket. Csak a ruhák a rossz fazonúak.. :-) Ami jó derékban az mellben tuti kicsi. Nem tudok magamra venni pl. egy fehér inget se...
Hát, igen :S Sose értettem miért akar olyan sok nő nagy melleket, az egy átok sztem!! Főleg ha amúgy nem vagy nagy darab!
Ilyesmire gondoltam tegnap. Ez sokkal előnyösebb lenne rajtad. Kivéve, ha az ilyen meg lelapít, mert az a másik véglet...
Na ez biztos, hogy jól állna rajtad...
Ezaz!! Csini lennél! És még a cickóid is szépen mutatnának benne! :)
Igen!
Épp ilyenre gondoltam, nagyon szép lennél egy ilyenben!
Harcolj:-))
Ami a színt illeti raktam 1 képet az adatlapomra, na az tetszene, és pont szőkén van:)
Szerintem Neked valami kékes árnyalat nagyon jól állna.
Mindenki más színűben lesz, és meg is kaptam a "listát" h ki milyenbe. Ebből gondolom, de ma jön a menyasszony tesója és megbeszélem vele ezt a dolgot, vagy olyat veszek ami jól áll valóban, vagy pápá;)
Az esküvőn az lesz a lényeg, hogy más-más színűben legyetek?
Hát arra a döntésre jutottam, hogy baromira nem érdekel h kinek milyen lesz a ruhája, mert ha egyszerűen nem áll jól a világos, akkor nem veszem fel. Uh olyat veszek ami színben a legjobb, és nem izgat h vmelyik "társ"koszorúslánynak is olyan színű lesz:)
a csajszinak írtam mi állna neki jól
Pedig 80as mert amúgy nem széles a hátam, de a kosár lehet h akkor nagyobb, nemtom ahány bolt annyi méret;)
Héééé!
Pont halványlila koszorúslány ruhát árul egy ismerősöm! (De van neki egy másik is, az halványkék/fehér.)
Ár alatt árulja, mert le kellett fújniuk az esküvőt.
A ruhák amcsiból lettek hozatva, vadonat újak, még a gyári biléták vagy mik is benne vannak.
Érdekel?
sztem a rózsaszín lenne a legjobb, olyan királylányos, de a halvány lila is szép
További ajánlott fórumok: