A ródiumos ezüst füli megfogja feketére a fülemet. Mit tehetek ellene? (tudásbázis)
Hogy ródium-e tudni nem lehet tudni, mert ha ott lettem volna amikor csinálják, akkor se tudnám :-))
Viszont van bizalmam az ékszerész iránt, nem véletlenül fordultam hozzá, nem első esetben ilyen messziről. A referenciái megfeleltek a számomra, ezért nem kételkedem abban, hogy legjobb tudása szerint végezte a dolgát.
Az sem kizárt, hogy valamiféle ötvözőanyag van a dologban, nem értek hozzá. Az is megeshet talán, hogy a bőr PH értéke sem közömbös, ami kémiai reakciót (?) válthat ki. Valamiféle kipárolgása is lehet a bőrnek, mintha ilyesmit is hallottam volna.
Én is úgy gondoltam......
Ahol vásároltam, ott ródiumozták be kérésre 500.-ft/gramm. (Bp)
Nagyon gáz volt.
A röntgenes kivetette a fülemből, betettem a táskámba, és csak otthon vettem észre, hogy fekete fülcimpákkal jártam be a várost.....:)) :((
További ajánlott fórumok:
- Miért a fekete hajfesték a legkárosabb? ha mindenképp festem feketére melyik amelyik legkevésbé káros?
- Mivel lehet feketére festeni a fondant?
- Évek óta feketére festettem a hajam, de most szeretnék töle megszabadulni leszivatás nélkül! Tud valaki tippet adni? Lehetséges egyáltalán?
- Hol lehet vásárolni indigó gyógynövényt, ami feketére festi a hajat?
- Mézeskalács cukormázát mivel lehet feketére festeni?(általában zöld, piros, kék, és sárga szinezőt lehet kapni)
- Milyen szín lesz az eredmény, ha feketére festett hajra világos szőke hajfestéket kenek?