A párom 9 napja szed bogyót, de még gumival csináljuk. Ma lecsúszott! Nagy a "baj"? Nagyon izgulunk (beszélgetés)
:))))
Nyugodjatok meg! Nagyon valószínű, hogy nincs "baj".
SOk véleményt kaptam és köszönöm, a többség szerint nem kell aggódnom.
Hát, kicsit megnyugodtunk, de azért csinálunk egy tesztet 2 hét múlva, akkorra már biztosra vehető az eredménye.
Én magam sem értem h csúszott le a gumi, rendesen felhúztam, a méretem se kicsi...
bár a bnőm asszem épp tűsszentett, és kilökte vhogy magából
Természetesen a tabletta sem véd 100%-osan. De ha azt írja a tájékoztató, hogy véd az első naptól, akkor ugyan akkora esély van teherbe esni a 10., mint a 110. napon. Ezzel az erővel folyamatosan használhatna mindenki 8 módszert egyszerre, ha nem akar gyereket, mert nincs 100%-os biztonság. A fogamzásgátló tabletta az egyik legbiztosabb módszer a nem kívánt terhesség elkerülésére.
Kizárólag a nemi élet hiánya véd, bár ezzel a keresztények fognak vitatkozni.
most olvastam esoanyu naplóját.
ő tabletta MELLETT lett terhes, pedig rendesen szedi, és nem ez az első levél neki.
egyébként egy tabletta sem véd 100%-osan, pláne, ha még most kezdi szedni.
nem neked akartam küldeni bocs!!Ez meg történt esett
rendesen szedte a gyogyszert és még is ez történt,ja tesomrol van szo.
Ezt gondolom nem nekem akartad.
Nah ez a kimosakodós tényleg vicces...:D Azért ezekben a "van egy ismerősöm aki"...dolgokban annyira nem hiszek. Persze lehet gyógyszer mellet teherbe esni ha vki össze-vissza szedi, de az magának köszönheti. Nem akarom elhinni, hogy ha valaki rendesen, tényleg minden szabályt betartva szedi, akkor teherbe esik mellette...
A gyógyszer betegtájékoztatóját el kellene olvasni, azon rajta van, hogy véd-e már az első hónapban, ha a menstruáció az első napjától szedi valaki.
A peteérés általában valóban a ciklus közepére esik, de ez nem mindenkiél van így, sőt egy orgazmus kiválthat peteérést. Az, hogy az utolsó naphoz képest mennyi idő telt el az ég világon semmit nem jelent, a ciklust mindig az első napjától kell számolni.
A mosakodás nem véd nem kívánt terhességtől.
persze, meg is mondom neki h gondolkja meg, hogy konzultál a nődokival!!!
Tudjátok annyi rosszat olvasni a 72órásról, hogy nagyon erős.
Am az anyukájának elmesélte, és kinevetett minket, mondván az első naptólfogva véd, és hogy ne aggódjunk.
Szerintem nem lehet baj. Ha a mensi elején kezdte akkor rögtön véd. Mi az elejétől fogva gumi nélkül csináltuk és nem lett baj. Azért vicces amúgy h össze-vissza mást mondanak az orvosok...?...Az enyém azt mondta h az 1. szemtől véd, van akinek 1 hónapot mondanak. Gondolom azért befolyásolja az is h melyik gyógyszer de ez azért gáz...
Ti meg szerintem nyugodjatok meg, nem tartom valószínűnek h baj lenne:)
Tán jobb lenne a nőgyogyászát rögtön felkeresni és nem izgulni és itt megkérdezni mert ez idő!!!!!!!
1 tabl. nem a világ az a kisebb baj mint az abortusz!
Sziaaa!
Hát ez nem biztos, hogy jó tanács, én nem izgulnék annyira, keress rá a neten a naptár módszerre. Mivel még "csak a negyedik napban" vagytok miután elmúlt neki, igen kicsi annak az esélye,hogy lenne érett petéje, amitől teherbe esne. Ha rendszeres a menszesz, akkor ki tudja számolni az ovulációt. Persze ez a módszer nem 100 % de sztem kicsi az esély a babára + ugye már ott a tabi is!
Ha nagyon izgultok, kérdezzétek meg a nőgyógyászt, ő tud biztos választ adni!!! De ilyen esetben már a 72 óráson kívül nincs más védekezési lehetőség, nekem még sosem volt tőle bajom, de a doki megtudja mondani lehet-e alkalmazni tabi mellett!
Szerintünk nagyobb az esélye hogy nem lesz gond minthogy igen, de persze sose lehet tudni és csak magunkat nyugtatgatjuk....
2 hét múlva kiderül...elvileg 14 nap amire már érdemes tesztet csinálni és akkor jönne meg neki elvileg újra....
További ajánlott fórumok:
- Elindult a meddőségi kivizsgálás! Csináljuk együtt végig
- Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:)
- Ki szeretne pár kg-ot leadni? Gyertek, csináljuk együtt 04. 26-tól!
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Mindenki arra törekszik, hogy a lehető legjobban élje le az életét. Vajon jól csináljuk?
- 90 napost csináljuk együtt