A Pallas70 mérlegképes könyvelői képzése (beszélgetős fórum)
Szia!
Én most tervezem, hogy beiratkozom szeptembertől a mérlegképesre hozzájuk. Tudnál valami infót mondani, hogy milyen volt a tanfolyam (előadások színvonala, segítőkészség, tananyag nehézsége...)?
A dátumot nézve már befejezhetted, találtál munkát ennek segítségével?
Szia,
köszi, de sikerültek a vizsgáim, most volt az utolsó pár hete.
szia,
nem tudom,hogy még szükséged van -e rá.
szamvitelszervezesmagantanar@gmail.com
Sziasztok!
Van itt valaki, aki most jön májusban az OKJ-s vizsgákra?
Szia!
Engem érdekelne számvitel magántanár! Tudnál küldeni elérhetőséget? Köszönöm
Sziasztok Számvitelesek!
Én egy nagyon jó magán tanárnál tanultam,és folyamatosan tart órákat! Nála még senki nem bukott meg,én a BGF-en csináltam először megbuktam majd hozzá mentem el,és lám 5ösre vizsgáztam! :)
90 perces órákat tart 4000 Ft ért,ami nagyon jó!
Ha valakinek kell az elérhetősége írjatok! :)
Puszi
Sziasztok!
Kicsit nem idevágó, de szeretnék segítséget kérni. :) Számvitelszervezésből keresem a Számvitelszervezés a vállalkozásoknál c. könyve beszennelve.(teljes hosszában vagy rövidítve.) Esetleg nem tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Mi a kérdés?
tavaly pallasos mérlegképesen voltam, áruk nagyon kedvező, előadók jók voltak, jegyzetük is volt befűzve annak aki nem kért könyvet. Meg voltam elégedve maximálisan.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen tapasztalatok vannak a képzéssel kapcsolatban, esetleg tervezi-e valaki a közeljövőben elvégezni ezt a tanfolyamot? :-)
További ajánlott fórumok:
- A mérlegképes könyvelői végzettség elvégzése (és használása) után milyen további kötelezettségekkel jár?
- Pénzügyi számviteli ügyintéző + mérlegképes könyvelő
- Mérlegképes könyvelői képesítésnél mely tárgyakból lehet felmentést érvényesíteni?
- Vállalkozási mérlegképes könyvelő képzés Vs. TB bérügyintéző képzés
- Miben fog megváltozni a mérlegképes OKJ képzés 2012-től?
- Foglalkoztatható-e rokkant nyugdíjas regisztrált mérlegképes könyvelő alkalmi munka keretében könyvelői munkakörben?