A MiaoMei tradícionális kínai fogyasztó masszázst ismeri valaki? (beszélgetés)
Én is csináltam. Fogytam is tőle asszem 9 kilót, de nem hiszem, hogy a masszázsnak sok köze volt hozzá. Az elején az a lábméregtelenítő izé semmit sem ér. De arról állítólag köztudott, hogy kamu.
A kajáktól meg mindenféle hókuszpókusz nélkül is fogynál, ráadásul napokig csak kekszet ehetsz.
Plusz kapsz tablettákat, én azoktól fogytam leginkább, de az egyiktől pl. egész nap hasmenésem volt, szóval nem csoda:D
Lényeg: lehet, hogy valamit tényleg fogyaszt, de tulképp szerintem a kevés kajától és az anyagcsere pörgetéstől a körítés nélkül is fogyna az ember.
Mostanában hallottam róla és éppen most kezdtem el, pár napja. 3 napos SPA méregtelenítéssel indul, majd 10 napon keresztül napi 1 órás speciális masszázs (ami nem éppen egy kellemes, simagató masszírozás!). Be kell tartani a személyre szabott étrendi tanácsokat is a kúra tartama alatt, az elfogyasztott ételekről naplót kell vezetni, kalóriaszámíással, valamint a napi folyadékmennyiséget is rögzíteni kell. Napi vérnyomás, testsúly, testzsír % és testkörfogat mérése 6 helyen, mindig ugyanott.
Várom a hatást, állítólag nagyon gorsan jelentkezik. Van már valakinek hasonló tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Rákos lett. Dohányzott vagy sok alkoholt fogyasztott?
- Csalántea fogyasztók ide...!
- Mik a tapasztalatok a Redox nevű fogyasztószerrel kapcsolatban?
- Mit ettél ma? - Írd ide, de csak ha diétásat fogyasztottál