A menses első órái (beszélgetés)
Egy órán belül 2 cataflam sem hatott? Az szép. :(
És az ájulás vajon a fájdalomtól lehetett, vagy a vérveszteség miatt?
semmi bajod nincs? (ciszta, endometriózis, PCOS)
ja és a foggátló nem megoldás, csak elcseszi a szervezeted.
Nekem eddig az első nap az olyan brutál hirtelen erősödő görcsölés volt, hogy 1 órán belül 2 cataflam sem hatott, volt amikor elájultam. A második nap már simán bírható, de akkor is rendesen görcsölök, majd mintha elvágták volna, el is múlik.
Most szültem -igaz császárral-, de remélem ezután már nem lesznek ilyen erős görcseim...
sok eve en is nagyon rosszul voltam, volt, hogy ki sem tudtam kelni az agybol, aztan elkezdtem szedni fog. gatlot, par evig szedtem, aztan abbahagytam.
Most nhea rosszabb, neha jobb, de turheto.
Sajnos, az utóbbi fél évben - egy évben elég rendesen szenvedek a mensi első napján, sőt, igazából az első órákban. Hol tompán kezdődő, majd egyre erősödő fájás, hol ritka, de nagyon éles, késszúrásszerű fájdalom az alhasamban, máskor "csak" iszonyú gyengeség, erőtlenség. Nagyjából így telik az első néhány óra, aztán lassan csillapodik az egész.
Nálatok hogyan kezdődik ez a gyötrelmes pár nap?
További ajánlott fórumok:
- Mirena felhelyezés után, voltak-e neked vérzéseid, menses-es fájásaid? Ha igen mennyi ideig, és milyen erősségű?
- Mivel lehet késleltetni a mensest?
- Szoptatás alatt van, vagy lehet-e menses?
- Késik a mensesem, vajon terhes lehetek?
- A kislányom 11 éves júliusban volt at első mensese augusztusban is megjött de a következő időpont több mint 10 napja késik az elején be kell
- Hány óráig lehet feladni a postán a sürgősségi, elsőbbségi leveleket, hogy másnapra odaérjen?