Szoptatás alatt van, vagy lehet-e menses? (tudásbázis)
igen de van akinek amig szoptat nincs
Ági 3 hónapos volt, megjött a havim, szopott mégis 3 éves koráig.
Kicsit többet apadt a tejem, akkor jött meg, de ahogy sikerült felszaporítanom rengeteg fejéssel, folyadékkal, a leválásig nem volt.
Én lassan 11 hónapja szoptatok, de még nem jött meg.
Nekem még nem jött meg, (remélem messze el is kerül még egy darabig) a kislányom 3 hónapos,de azt mondta a védőnönk hogy most hogy éjszaka már nem kelünk,ki marad egy szopi,ezt a szervezet érzékeli,és vissza térhet a menzesz!
a lányom 3 honapos volt mikor nekem megjöt és utána rendesen megvolt
Igen, nekem pl. a szülés után 6 héttel már megjött.
Nekem is megjött szoptatás alatt,igaz kellett egy kis idő,mert áprilisban szültem és januárban jött meg.És szeptemberben választottam el a kisfiamat a cicitől.
Én 13 hónapig szoptattam a fiam és már a szülés utáni 10.héten megjött !
Persze, én rendesen menstruáltam. nyolc hónapig szoptattam mindkét gyermekemet és kb. 6-7. héttől volt mensesem.
Nekem is meg volt, kb. 8. hónaptól, és még szoptattam kisfiamat 31 hónapos koráig.
Kinél megjön alatta, hamar, van akinél később szoptatás után.
Nekem a 3.hónaptól rendszeresen megjön.
Hát én szoptatok és rendszeresen megjön már az első hónaptól fogva!!Én ugy hallottam szoptatás alatt nem menstruálnak a nők de nálam ez nem igy volt!!!Ugyhogy szerintem lehet szoptatás alatt menstruálni!!!Dokim is azt mondta ez nem gond!!!
nekem az első honapban megjött és redszeressen meg is volt kislányom kettö éves koráig szoptattam.
Nekem nem jött meg, igaz, csak alig három hónapig szoptattam, de a barátnőmnek rögtön az elején megjött, és rendszeresen meg is volt, pedig több mint egy évig szoptatta a kisfiát.
szia!
Én is ahogy haza értem a kórházból 4nap után megjött.Azt mondta a doki,hogy normális,mindenkinél máshogy jön meg.
Igen lehet menstruáció, de ha nincs akkor se bízz a fogamzásgátló hatásban, nem egyszer láttam, hogy 3-4 hónapos gyerek mellett újból teherbe esett a hölgy -ez nekem merész lett volna, ezért szedtem fogamzásgátlót (Cerazette), emellett nem menstruálsz.
Szia!
Nekem is megjött 5 hónappal szülés után, és még szoptattam a kislányomat!
Igen, lehet. Én a kislányomat 2 éves koráig szoptattam, de már 6 hónapos korában megjött a mensesem. És utána minden hónapban időre, rendesen volt mensim.
6 hónappal szülés után megjött a mensesem,most eg évesek vagyunk és szoptatok.
Szülés után 28 napra megjött,15 hónapos koráig szoptattam a fiamat.utána rendesen havonta jelentkezett ,kegyetlen volt.
Nekem épp ma jött meg előszőr. 6 nap múlva lesz Bálintom 8 hónapos.
Igen, a későbbiekben visszaáll rendesen.
Írigylős ikon ide!!!
Nekem 3 hónappal a szülés után megjött,de úgy veszem észre most megint nem akar...
A szopizásnál semmi változást nem vettem észre.
szoptatok még és majd 2 havonta jön meg, ez igy is marad vajon? vagy visszáll majd, ha nem fogok szoptatni?
6 hét gyermekágyi folyás után 2 héttel megjött, akkor még nem volt a kisfiam 2 hónapos sem, pedig csak szopit kapott 6 hónapig,igény szerint szopizott,éjjelente is legalább 2x,és 14 hónapos volt mikor elválasztottam.
További ajánlott fórumok: