A májgombóc masszáját kifőzve vagy nyersen fagyasszam? (tudásbázis)
12. Rozália
2015. máj. 22. 07:15
kifőzve
11. Anyagi
2015. máj. 22. 06:58
Készen, kifőzve fagyasztanám le.
10. zebracsikó
2015. máj. 21. 23:26
Köszönöm mindenkinek, kifőzöm, s úgy teszem el.
9. globus (válaszként erre: 8. - Globus)
2015. máj. 21. 23:25
Megkerestem, ez nagyon finom
8. globus
2015. máj. 21. 23:23
Én kifőzve tettem el.
Sőt, Andi konyhája honlapon van olyan májgombóc recept, ami direkt előre elkészítésre való, sós-vegetás vízben kifőzve.
Szerintem nyersen sem rossz, de ha van időd, gyárthatsz többet :)
7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 6. - Zebracsikó)
2015. máj. 21. 23:18
:) Nekem töltött paprikához készült töltelék maradt ki. Én húsgombócokat is szoktam bele tenni, folpackba csomagolva tettem a fagyasztóba. Végül is,szerintem teljesen mindegy.
6. zebracsikó (válaszként erre: 3. - 9b10f3d7ff)
2015. máj. 21. 23:15
köszi,
akkor eddig 1:1 :)))
5. zebracsikó (válaszként erre: 4. - 408020f45e)
2015. máj. 21. 23:14
köszönöm a választ!
4. 408020f45e
2015. máj. 21. 23:13
Én nem régiben ugyanígy jártam, sok lett. A levesből egy kicsit tettem rá és persze kifőzve fagyasztottam le.
3. 9b10f3d7ff
2015. máj. 21. 23:13
Azt olvastam, fogyasszam :DDDD
Én nyersen tenném el, hogy belefőjön az íze a következő adag levesbe.
2. zebracsikó
2015. máj. 21. 23:11
Kicsit sok lett .... mit csináljak a felsleggel?
kifőzzem vagy gombócok formájában nyersen fagyasszam le?
1. zebracsikó
2015. máj. 21. 23:10
A májgombóc masszáját kifőzve vagy nyersen fagyasszam?