A macskák látják a szellemeket? (tudásbázis)
De miért nem tudod hová tenni???
Meg mi az hogy látszólagos???
Nem is fogom soha szeretni őket,mert simulékonyak,akaratosak,öntörvényűek,közben nyaliznak!
És még sorolhatnám!!
Gondolkodom.
Épp azért írtam, hogy az utolsó mondatoddal egyetértek.
Ha sértegetni akartalak volna, az nem ilyen lenne. Annyit írtam, hogy az utálatodat nem tudom hova tenni meg ezt a fujjogást.
A mondataid és a kép nincs szinkronban egymással.
Jajj már!!!
Miért kell sértegetni?? :))
Én sem tettem!
Gondolkodj már kicsi!!!
Attól mert nem vagyok macskás,nem jelenti azt hogy rosszabb lennék nálad vagy bárkitől!!
Az utolsó mondatoddal egyetértek.
Csak nem értem, hogy a(látszólag) bájos lényed, hogy rejthet magában ennyi utálatot...
Állok elébe! :))
De hogy az adatlapodra sem lépek többet az is biztos,mert nagyon ijesztő! :DDD
Én mindent lefújjogok amit nem szeretek!
A gilisztát főként! Fújjjjjj-ááááááhhhhh! :)
Nem szerethet mindenki mindent és mindenkit! :)
Amikor azt mondod hogy a macska látja a szellemeket akkor nem teszel mást mint mazsolázol a népi hiedelmekből.
Annó azt gondolták hogy a bagoly halált hoz a házhoz így megölték. Így pusztult ki majdnem a magyarországi populáció! De erre azt mondod hogy bugyutaság és barbárság meg babona! Ugyanakkor "kimazsolázod" azt ami tetszik!
Sokan szeretik a macskájukat hát nosza, higyjük el amit a babona róluk mond.
Szóval lehet mazsolázgatni a babonákból de attól szegények még nem látnak szellemeket...
Akkor másik fórumot kell keresni...
Mi az, hogy fújj? Még egy gilisztát sem fujjogok le basszus, pedig nem túl vonzó állat.
Biztos!
Én személy szerint nem is szeretem a macskákat!
Fújjjjjj!
Én sem gondoltam volna, hogy ennyi boldogságot tudnak adni ezek a kis négylábúak.
Ez már nálunk macska szerelem!
Mármint ,én nem a macskákra gondoltam,hogy "félelmetes" hanem a túlvilági jelenségekre-ha pl. nem jó szándékkal közeledik/nek stb. Sztem ott van jól mindenki, ahol van, nem véletlen van az e-világ meg a túl...
De nem akartam elkanyarodni a macsekos "meglátásoktól"
De..., elég félelmetesek tudnak lenni.
Csak mélyen a szemébe kell nézni.
De, én még így is nagyon IMÁDOM, ezt a kis fekete macsekot!
Óóóó, de ők már nem ezen a világon vannak.
Kicsit félelmetes, nem?