Igaz, hogy a gyerekek még látják a szellemeket? (beszélgetős fórum)
Én is olvastam erről sokat. Nem hiszem, hogy ez a máj vagy bármi más egészségi hiányosság miatt percre pontosan történne pont 3. 33-kor, ráadásul rendszeresen.
Bocsánat, hogy későre írok vissza, de nem néztem vissza ide. Számtalan kifogást találtak a tudósok erre, hogy mi lehet ennek oka. Utánanéztem, mert nem akartam nem érdemben válaszolni- rémálmok, apnoé, alkohol, így szokta meg a test. Az általad írt példa az alkohollal lehet összefüggésben. Persze sokan ébrednek egészségi hiányosságok miatt fel éjszaka. De én nem fognám ezt rá minden alkalomra. Aki 3.33-kor ébred fel és lát vagy hall valamit, mondjuk éppen paralízise van, azok nem így gondolják. Viszont aki nem látott túlvilági lényeket és nem lépett kapcsolatba velük, nehezen tudja megérteni. Nemcsak a paralízisre értem, mert én például nem így láttam és hallottam. Korábban én sem hittem bennük. Miért is hittem volna, hiszen kételkedő típus voltam mindig és csak abban hiszek egyértelműen, ami az is.
Nagyszüleim azt mesélték, hogy én mindig egy kalapos férfit láttam a szemben lévő tömbház tetején. Azzal magyaráztam nekik, hogy a vakolat olyan alakzatban volt a házról leesve, mintha egy kalapos férfi alakja lett volna ott. De azt mondták én úgy beszéltem róla, hogy ott ül a csatornán. Szóval nem tudom.
Nemrég voltam vérvételen.
Tökéletes a GPT szint.
Attól még nem hiszem,hogy valami ördögi terv része lennék a 3:33 -as ébredésemmel ☺️
Csak fura ,hogy sokszor ebben az időpontban ébredek fel.(lehet pisilnem kell akkor ?😁)
A kínai szervóra azt mutatja, 2 és 3 között a legaktívabb a máj. Az ébred ebben az időben akinek túlterhelt a mája. Pont ezen a problémán kellett nekem is dolgoznom, miközben nem is sejtettem hogy gond lehet a májammal.
Én azt olvastam, hogy egy átlag ember aki 10-11 körül alszik el, hajnali 2-3 óra körül inkább a mája túlzott igénybevétele miatt ébred fel.
Valahogy én ezt a magyarázatot jobban be tudom fogadni.... mondjuk lehet hiedelmesen is értelmezni, gonosz=egészségtelen dolgok, a májnak meg ugye a méregtelenítésben van kulcsszerepe.
Azt mondják, hogy hajnali három a gonosz órája. Sokan ébrednek ekkor, köztük én is. Aki nem hiszi, utána nézhet.
Nálunk sem hála az égnek.
Bár mostanában a lüke kutyusunk beáll egy pózba és bámulja a semmit, majd ugrik kettőt hátra.
Nem kicsit para ezt végignézni ☺️
Nem tudom. Sosem tapasztaltam semmit, sem éjjel, sem nappal gyerekként sem, felnőttként sem. Fuvallat, mintha ott lenne valaki: semmi.
Én nem tudom, hogy mit higgyek. Nyitott vagyok, de nem keresem az ilyen élményeket. Nem szeretek félni. :D Szerencsére nem mindennaposak.
Nem hiszem,hogy szellemek dzsemboriznának,de érdekesek ezek a jelenségek.
Éjjel félelmetesebb.
Lehet ugyanaz az entitás jön megy köztünk.
Nem hiszem, mondjuk én a szellemekben sem hiszek
Volt, hogy minden éjjel ugyanabban az órában ébredtem fel, és olyankor villogott a telefonom a sötétben, pedig senki nem nyúlt hozzá. :D
Hajnalban felébredtem és ránéztem az órára=3:33
Hetente többször is előfordult, hogy akkor ébredtem fel.
Hab a tortán a mozgásérzékelő lámpa magától felkapcsódott és pont akkor.
Szóltam a férjemnek jöjjön velem pisilni ,mert be vagyok tojva .
Nem emlékszem, hogy láttam-e gyerekként a szellemeket. Felnőttként viszont érzékelem őket! Sokat vagyok itthon egyedül, és érzékelek dolgokat...a vállamhoz ér valaki, mintha valaki előttem menne el (olyan érzés, mintha a sarkába botlanék), tárgyak "vándorolnak", a huskym meredten figyel egy pontra.
Eltűnt a kedvenc vajazó késem. Aztán konyhát újítottunk fel (fal kiütés, ajtó áthelyezés, gázcsap áthelyezés, csempézés, stb.), kész lett a konyha, és pár hét múlva a konyhaszekrény sarkára volt téve a kés! Se párom, se fiam nem tette oda!
Zárt ajtók, ablakok mellett a lépcsőfordulónál (emeletes családi házunk van, mi épitettük '91-ben) ismeretlen dohány illatot éreztem (nem dohányzunk), máskor pörkölt illatot éreztem, pedig nem főztem. A II. világháború idején német katonák lőállásai voltak a kertünkben, lehet van itt közülük valaki. Idős szomszéd mondta, hogy itt laktak a régi házban (amit az új ház miatt lebontottunk), főztek, és nekik is vittek kóstolót. Szóval "valami" van... Este én hamarabb fekszem le, mint párom,ő lent nézi a TV-t. Még nem alszom, de érzem, hogy fekszik le (nem kapcsol lámpát), helyezkedik. Szólok neki, oda nyúlok, nincs ott! Lámpát kapcsolok, sehol, hallom, hogy lent tévézik.
Alvásparalízisem is volt, az valami nagy vörös volt...nem nyúlt hozzám, de borzasztó volt.
Vannak, akik igen. Én nem láttam, ettől függetlenül úgy gondolom: akiben megvan erre a képesség/hajlam, az képes rá.
Én felnőttként tapasztaltam meg érdekes dolgokat. (Nem szellemeket láttam.) Valószínűleg a legtöbb ember el sem hinné őket. :)
Az én demenciás dédnagyanyám rendszeresen látni vélte a nagyapámat, aki fiatalon meghalt. Mindig azt állította, hogy az üvegajtós szekrényben tükröződik, és egy idegen nő van vele, akit ellátott minden csúnya jelzővel, amiért a nős fiával látja.
Elég hátborzongató dolgok ezek.
Én az egyik nagymamámmal voltam nagyon jó viszonyban, mert ő szeretett egyedül a családban. Tavasszal történt hogy biciklivel mentem, egy szakaszon sáros/köves út van, és erősen megcsúszott a biciklim kereke a sáron. Biztos voltam benne hogy hatalmasat esek. E helyett az történt hogy váratlanul egyenesbe jött a biciklim, tudtomon kívül arra kormányoztam ahol biztonságos volt az út. Abban a pillanatban arra gondoltam, nagymamám kapott el hogy megússzam az esést.
1979-ben hagyott itt 90 évesen, azóta is napi szinten gondolok rá.
Nem láttam. Később sem gazdagodtam paranormális élményekkel. Örülök neki, hogy nem találkoztam ilyesmivel, mivel biztosan nagyon megviselne. Mindenki élményét tiszteletben tartva, szeretem azt hinni, hogy nem léteznek szellemek.
Megmagyarázhatatlan oknál fogva rettegek annak csak az ötletétől is, hogy lelkek járjanak itt, legyenek azok jók vagy rosszak, akár a szeretteink.
Nagyim mesélte, hogy megcsúszott a jeges lépcsőn, de nem esett el, mert megfogta valaki. Legalábbis úgy érezte, pedig nemigen hitt ilyesmiben. És egyszer elromlott valami a házában. Nem emlékszem, hogy mi. Apám (villanyszerelő volt) megjelent álmában, hogy elmagyarázza, mit kell ilyenkor csinálni. Másnap megoldódott a probléma. Én pedig 2019-ben hónapokig kellemetlenül éreztem magam a szobámban. Negatív energiát éreztem, a Halált vagy nem is tudom, hogy mit. Később, 2020-ig három hozzátartozómat veszítettem el.
Az alvásparalízisre van tudományos magyarázat.
Ezt tudom én is ,és sokan mások is akik álélik ezt a borzalmat.
Bízzunk benne,hogy valóban az agyunk szórakozik velünk.
Ha kiegyensúlyozott vagyok és minden oké,nekem sincs rémálmom.
Ez független lakhelytől,ez a féreg (hímnemű sz@rzsák),jött velem Németországba is☺️
Igen, ez így van. Nem mindegyik gyerek, nem tudom mi határozza ezt meg. Sőt, a felnőttek kis százaléka is képes erre. Adottság, és hozzáállás kérdése. Aki nem hisz benne, sosem fogja látni, hallani. Ezek nem kézzelfogható dolgok, hanem jelek. Mindenki kap jeleket, de vagy nem hiszi el, vagy nem veszi észre. Mindenkinek van egy őrangyala, aki vigyáz rá. Konkrét eset: A Lányom egy vasúti átjáróban ment át, nem nézett se jobbra, se balra, mindkét fülében fülhallgató. Nem hallotta, hogy jön a vonat. Azt érezte, hogy valaki megfogta a vállát, és visszahúzta. Nem sok hiányzott, hogy tragédia legyen belőle. (És itt ragadom meg az alkalmat, hogy szóljak azon autósoknak, akiknek mindkét fülében benne van a füles, hogy sürgősen felejtsék el ezt, mert nem hallják a mentőt, tűzoltót, nem hallják ha valaki rájuk dudál. Tudom, vannak aktív fülesek, de azért ne már....) A másik dolog, ami tény, hogy aki elmenni készül, az előtte fél, egy évvel elkezd látni embereket, akik csak nézik őt. Ez lehet gyerek felnőtt, férfi, nő... Fekete ruhában. Nem szoktak beszélni erről senkinek, mert ők is tudják, hogy nem hinnének nekik. Szóval... Léteznek. Mint ahogy sok olyan dolog létezik, amit nem tudnak megmagyarázni tudományosan (most hirtelen a "végtelen" jut eszembe. Akár matematikai, vagy fizikai, csillagászati szempontból), ami nem kézzelfogható, nem mérhető, mégis létezik.
Hasonlót én is átéltem párszor.Az a bénultság érzés borzasztó volt.Én nem emlékszem ki volt aki" bántott".Nekem is volt olyan mintha felülről láttam volna magam meztelen ,magzatpózban a levegőben.Sokat dolgoztam,keveset aludtam,ez is ok lehetett.Akkoriban voltak furcsa dolgok is a környezetemben.Én éreztem valamit vagy valakit abban a lakásban,mint utobb kiderült ott halt meg az előző lakó.
Nem kitalàció. Van ilyen!
Én az íróasztal körül láttam őket a munkahelyem, éjszakás műszakban.
Akkor én is demens vagyok?
Anyukám is állitólag kis fényes angyalokat látott a nagyszüleim szobájának mennyezetén, a csillár körül. Ezért gondoltuk a fiammal, hogy olyan baja van, amit a 20 hsz-ben írtam, de nem volt ilyen problémája, csak ledöbbentünk, hogy találhat ki ilyet.
Nekem is volt hasonló élményem. Nem gyanús, hogy mindenki hímneműről (incubus) számol be? Mi van, ha tényleg létezik? :D
Az alvásparalízis nagyon kemény.
Viszont csak felnőttként éltem át az alvásparalízis finomságait.
Volt egy visszatérő vendégem, hímnemű (direkt nem írom a férfit,mert nem volt az 😱), szexuálisan zaklatott.
Hol eljátszotta a férjem (aki ott feküdt mellettem),hol sanyargatott,bántott.
De a testen kívüli cucc az mindent vitt😁
A plafonról bámultam az ágyban fekvő magamat és valami hihetetlenül hülye hangzott adtam ki magamból.
Tudom ,hogy ebben nincs semmi természetfeletti,de b@szott félelmetesnek éreztem .
További ajánlott fórumok: