Gyerekek és szellemek (beszélgetés)
nekem volt ilyen es neha van is.. reggel pontosan 3:12 perckor kipattan a szememvagy arra kelek,hogy olyan mintha valaki felrazna es folyto erzesem van.
kicsi koromban lattam "dolgokat" de lehulyzetek, kinevettek, bolondnak titulaltak..igy mar csak halovanyan latom, ha egyaltalan latom.
Azt tudom mondani ha kislanyod kesobb beszamol ilyenekrol, ne mondjatok hogy kpzelidik mert akkor ez a gyonyoru kepessege megmarad vagy lehet kinovi, de mindenkepp hagyni kell.
bantani nem hinnem hogy akarnak, a banto szellemek erzhetoek, hogy rosszak.
egy ismerősöm (mély katolikusok) kisfia rendszeresen beszélgetett az ágy végében ülő nagyapjával, akit sosem látott , mert még a születése előtt meghalt
a szülők teljesen n ormálisan kezelték a dolgot, elfogadták, hogy papa jár az unokához
Ezt nem hiszem el....
Lehet szomjas a gyerek, és mindig pont akkor. Miért kell rögtön szellemekre gondolni?
Én minden reggel 5-kor felkelek és nem szellem miatt, hanem ezt szoktam meg. A gyerek is megszokta, hogy 3-kor felkel és átviszed magadhoz...
Sziasztok!
Van egy másfél éves kislányom és az elmúlt hétben minden éjjel felkel 3 óra környékén és egyszerűen nem hajlandó utánna a kiságyában aludni. Az este többi részét velünk alussza át. Sokszor mutat ajtók és ablakok felé és mintha valaki másnak is válaszolna. Még nem tud beszélni ugyan de néha a nagy semminek reagál úgy ahogy nekünk szokott.
Szerintem édes apám szelleme van vele mivel sok bútora van nálunk és a fényképét is ki tettem. Én nem félek a szellemektől sőt tisztelem őket és ha csak nem ártó akkor nem zavarom el.
Veletek történt már valami hasonló? Én alig várom hogy a lányom megtanuljon beszélni és rákérdezzek erre a dologra. Valamint bizonyítékot szeretnék arra hogy nem magától hanem "valaki" által kel fel este. Videó kamera kizárt mivel csak fél órát tud felvenni. Valami ötlet erre?