A Lenor vagy a Coccolino, melyik öblítő fejti ki igazán az illatát? Sajnos intenzív, hosszan tartó, friss illatot még nem sikerült elérnem (tudásbázis)
Nekem a rózsaszín Lenor vált be a legjobban (több van belőle, a romantic nevezetű a jó). De sajnos valamiért kivonták a forgalomból, sehol nem lehet kapni.
Így áttértem a kék Lenorra (spring). Ennek is hosszan tartó, jó illata van, de a rózsaszín nekem jobban bevált.
nekem pont ma mondta kolléganőm, hogy nem mindegy a mosószer- öblítő kombináció. Lehet külön- külön mindkettő jó, de együtt nem. Általában a mosószerre rá van írva mit ajánlanak hozzá.
Én a részemről teszek a szekrénybe egy coccolino illatosító párnát és minden jó illatú.
A macis jön be :)
De amúgy mostanában illó olajjal öblítem a ruháimat.
Viszonylag nagy tételben rendelek illó olajokat(több kg)
Nekem bevált az illó olaj is
A régi Coocolino silk volt igazán tartós. A férjemnek van egy kedvenc ágyneműje, reggel kimosom, este visszahúzom. Tönkrement. Elő kellett szednem másikat. Az kb másfél éve lett kimosva, és illatos...
sajnos megszűtn :(
Ariel mosóporból nekem volt olyan büdös, hogy még öblítő után is azt éreztem. Alig vártam, hogy elfogyjon, kidobni nem akartam, mert drága volt. Azóta nem mertem arielt venni, s nem is volt jobb, mint a fele áron kaphatók.
Öblítőből tartós illata zöld és narancssárga coccolinonak van, nevüket nem tudom. Ezeket akkor is érzem, ha fél év után szedem ki a szekrényből a ruhát. Az a baj már unom.
Sárga lenor is erős, de annak nagyon nem jön be az illata.
Feher Softlan.Imadom.
a legjobb, es honapokig tartja az illatat(itt kimosott agynemure gondolok, mert volt amit csak 3 honap utan hasznaltam).
Amikor beleszagolsz az uvegbe szinte semmit sem erezni, sot inkabb fura a szaga, gondolom ezert nem is vasaroljak. olcsobb mint a Lenor es jobb is.
Gyárts magadnak házilag öblítőt!
mindenképp jobban jársz.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát?
- Szülés után az intenzíven 1. rész
- Normális az, ha egy hároméves NAPONTA nagyon intenzíven hisztizik? :-(
- Mikortól indul meg a pocak növekedése intenzívebben?
- Az erős, intenzív szerelem érzése el tud múlni egy házasságban élő férfi esetében egy harmadik fél iránt?
- Hogyan tegyem intenzívebbé az öblítők illatát?