Tudtok ajánlani olyan öblitőt, amelyik tényleg hosszan tartja az illatát? (tudásbázis kérdés)
Nekem a tesóm ajánlotta, hogy próbáljam ki a Lidl-ben kapható Doussy nevű öblítőt. Először a sárgát vettem (Summer Sun), most kipróbáltam a zöldet is (Asian Spirit)
Mindkettőnek nagyon jó az illata és igazán tartós, intenzív. Napok múltán is érezhető. Ezentúl nem fogom megvenni a mindenféle drága, márkás öblítőket, mert ez is van olyan jó. Az ára 599 Ft és 2 liter
Én csak Cocolinot vagy Silant használok!
A Lenortól a gyerekem kiütéseket kap!
én egy uj öblítőt próbáltam Soft Breeze
Nagyon jó volt ugy is hogy 1 literből 3 litert csináltam
ezt nagyon szerettem régen amikor a régi dobozos volt
most valahogy más a szaga
A ma embere számára a tisztasági elvárásokon kívül az is fontos, hogy ruhája puha, illatos legyen, és kellemes közérzetet biztosítson. A Soft öblítőszer használatával gazdaságosan megoldhatja e problémát, ruhái illatosak, és lágyak lesznek, amilyenre mindig is vágyott. A Soft nemcsak kellemes illatúvá és tapintásúvá teszi a ruhát, hanem az elektrosztatikus feltöltődés kellemetlenségeit is megszünteti, ezáltal a vasalás is könnyebb lesz. A Soft folyékony öblítőszer, bármely modern mosógépben használható, és kézi mosáshoz is kiválóan alkalmas.
Koncentrált. Minimális mennyiség is elegendő.
Kellemes friss illat. A ruhák friss, kellemes illatúak lesznek.
Megkönnyíti a vasalást. Megszünteti a statikus elektromosságot.
Sokoldalú. Gépi és kézi mosáshoz egyaránt alkalmas.
Kimondottan a G1 mosóporhoz fejlesztettük ki.
Gépi mosásnál
A csomagoláson feltüntetett használati utasításban leírtaknak megfelelően, az utolsó öblítéshez adjon GNLD Soft-ot, 1 rész GNLD Soft 2 rész vízzel keverendő össze. 3-4 kiló ruhához 3 kupaknyi szükséges, 5-6 kilóhoz pedig 6 kupaknyi.
Kézimosásnál
Az utolsó öblítésnél adjanak tíz liter vízhez vagy két kupak vízzel kevert GNLD Soft öblítőt, vagy1 kupak koncentrátumot.
Anitsztatikus hatás a szőnyegeken
Öntsenek néhány csepp koncentrált GNLD Soft-ot egy félliteres szóróflakonba, majd az egésszet töltsék fel vízzel. Szabályozzák be a szórófejet, hogy finom permetet spricceljen. Vigyázzanak, hogy ne áztassák el nagyon a szőnyeget. Inkább többször és kisebbet szórjanak, mint egy nagyot.
Megjegyzés:
A termék károsodhat, ha megfagy. Kiolvadás után a csomóssá és sűrűvé válhat. Előfordulhat, hogy nem oldódik fel rendesen vízben.
Különleges tulajdonságok
- Sokrétűen felhasználható öblítőszer. Lágyítja, puhává teszi a ruhát, és megszünteti az elektromos töltést.
- Friss, kellemes illatú. A ruhának kellemes, friss és tiszta illatot kölcsönöz.
- Sokoldalú. Használható szőnyegekre, antisztatikus szerként is.
Kösziiii! :)
A napokban hiába kutattam utána, másutt nem láttam.
Silan.Aromaterápiás válltozatai.
A Coccolino szerintem nem jó.(régen jobb volt)
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Fekete szemhéjfesték! Tudtok nekem mondani olyat, amelyik tényleg fekete?
- Melyik alapozó az, amelyik tényleg nem kelt maszkhatást és tartós is?
- Tudtok olyan pécsi esküvőzenekart, amelyik tényleg jó hangulatot csinál?