A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben (beszélgetés)
Bízz benne, engedd meg magadnak, és úgy lesz...
:-)
Köszönöm a hozzászólásodat...meg fogom próbálni,ha majd egyszer csend és nyugalom lesz a házban..
Jó lenne ha sikerülne...
Tudod... minden, a Létben megnyilvánuló entitás vagy szubsztancia, és egyéb minőségek a saját, isteni eredetem (Én-Önmagam, Aham-Átma) kivetülései...
Ha minden, az én isteni minőségemből teremtetett, akkor én vagyok és én lehetek az, aki ezeket a "teremtett" "lényeket" irányítani tudom...
Persze ez nem ilyen egyszerű dolog, de egy egészen mély spirituális hozzáállással kialakítható a megfelelő létszemlélet...
A "szellem" nem mindig csak rossz lehet... :-)
Persze, lehet áldás is, egy "vele hozott" képesség, de ha megpróbálsz relaxálni és "lemész" alfa szintre, akkor megpróbálhatod akárki "szellemét", "lelkét" magad elé "kérni".
:-)
Próbáld ki, lásd meg az aurát, csakrákat, meridiánokat, stb...
Semmi más nem kell hozzá, csak engedd meg magadnak, és higgy benne... :-)
Én is,én is....de sajnos nem érzékelem és nem látom őket...Biztosan ez egy áldás,csak hát ki,hogyan tudja kezelni...
Nekem csak inkább furcsa álmaim szoktak lenni,amik jeleznek mindig valamit.
Nagyon szívesen... :-)
Így már remélem jobb? :-)
Szióka Cassiel!
Hát jó.
Tessék itt egy ilyen képesség.
Fogadd szeretettel. :-)
Óóó, én szeretném végre látni őket.... Főleg Angyalokat szeretnék. :)))
Jó...volt már pár dolog, de többet akarok. :D Úgy kb mindig szeretném. :D Kérek szépen ilyen képességeket! :D Ez legyen a kislány ajándéka! :D
Egyébként nem kell hülyének nézni, egyszerűen csak jókedvem van! :D És fogalmam sincs miért. :D
Hali!
Minden "szellem" energia, mint ahogy minden energia, még a fizikai síkon és az egyéb dimenziókban is...
Negatív és pozitív energiákról lehetne helyesebben beszélni, amelyek a Tudatunktól függően "felvehetnek" mindenféle "alakot", így gonosz démoni vagy éppen pozitív és jóságos angyali "formákat".
Tehát ezek a szubsztanciákat (finom minőségek) a saját tudatunk ruházza fel különböző formákba, alakokba...
Mint ahogy minden a világban, így ezen energiák is a saját kivetítéseink, saját érzéseink és félelmeink... És mivel a mi teremtményeink, így saját magunk részére természetesen meg is tudjuk őket szüntetni, vagy akár el is tujuk "őket" küldeni...
Bármennyire is lehet egy ilyen démon nagy, csúnya, ilyesztő, stb., ha kellő hittel, bizonyossággal, határozottsággal és szeretettel utasítjuk, akkor engedelmeskedni fog...
Ez érdekes téma! Anyu meghalt .em tidom tultenni
magam rajta. Olyan jó amikor álmodom róla. Egy este eljött és mondta,hogy akkor jön amikor alszom,mert akkor olya. Nyugalom van. Ahol Ő van ott nagy a nyüzsgés
.Annyira jò volt.
Az én kisfiam is látta (azt nem tudom, hogy még most is e)
Mindig mutogatott a sarokba, hogy néni, bácsi, baba.. mert akkor még szavakban kommunikált.
Kicsit ilyesztő volt.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- Léteznek szellemek?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- Segítsetek!15 hónapos kisfiam második antibiotikumát kapja és három napja nem hajlandó semmit meg enni csak a tejet issza meg illetve a teát
- Szerintetek, ha a 3 hónapos kisfiam szopizza rendszeresen az ujjait, illetve az öklét, az normális dolog?
- Virusos szájfertőzése lett a kisfiamnak. Mennyire fertőz ez a betegség, illetve milyen óvintézkedések lehetnek szükségesek?