A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról? (tudásbázis kérdés)
8. pethoevi
2011. máj. 15. 09:12
beáztatod.pár perc és eltűnik.:-)
7. dogiz
2011. máj. 15. 09:04
áztatással
6. Myrtill
2011. máj. 15. 08:50
Engedd tele vízzel és tedd be a sütőbe, hogy felforrjon. Le fog oldódni a cukor a formáról. (:
5. Berzsoka
2011. máj. 15. 08:45
Köszönöm.Azt hittem hogy problémásabb!
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Berzsoka)
2011. máj. 15. 08:36
forró vízzel
3. eda93927a9
2011. máj. 15. 08:34
Tele engedem mosogatószeres vízzel, és egy idő után könnyebben lejön.
2. bnedora
2011. máj. 15. 08:33
forró vízzel
1. Berzsoka
2011. máj. 15. 08:29
A karamellizálódott cukrot mivel tudom leszedni a tortaformáról?
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek! Piskótát szeretnék sütni 2-3 tojásból, ami lapos lesz tortaformába, valami egyszerű-nagyszerű tortát szeretnék, csak elakadtam :
- Vásárolt valaki a Sp@rban pontért lecsatolható tortaformát?
- Hogyan formázzák a szív alakú tortaformából a tortál női mell alakúra?
- Apósomnak az 50. szülinapjára akarok a mai napon tortaformában tortát sütni, Valami tejszínes epres vagy erdei gyümölcsöst ismer valaki?
- A Zila tortaformát mivel tudom helyettesíteni szerintetek?
- Egy normál méretű tortaformával, hogyan tudok emeletes tortát sütni?