A hüvelyem falán van valami, kb cseresznye nagyságú, ami kidudorodik, mi lehet az? (tudásbázis)
Én megelőzésre csak a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztást ismerem. Mondják, a megfelelő étrendet is, de ezt nem egészen ismerem...
Homok szinte mindenkiben képződik. Baj akkor lesz, ha a kevés folyadék miatt ez nem tud kiürülni és elkezdődnek rárakódni a különféle anyagok, így elkezd növekedni. A jó keringés ezt akadályozza meg.
Homok formájában ugye egyszerűbb megszabadulni tőle. Az almaecet a rárakódott bacikat biztosan kinyírja és nem lesz vesegyulladás.
Ezek az én összeszedett ismereteim,remélem használhatóak.
Sok sok folyadékot igyál mindenképpen!
Az almaecet is jó vesetisztító. Abban nem vagyok biztos, hogy oldja is ezt a követ, de sosem lehet tudni!
Mondd meg a kőnek, hogy semmi keresnivalója benned, találjon magának jobb helyet!
(egy kis agykontroll...)
Ha az orvos szerint igen, akkor biztosan!
Ilyenkor szoktak lépcsőzni, ugrálni,rozoga buszon utazni, ami a lelkedet is kirázza a kővel együtt!
Sajnos nem! Fogadd meg: a sör a legjobb.A doki az ismerősömet leszidta mert teát és kólát ivott.
Utána már nem kell innod, de nagy löketet ad a vesének és kimossa a követ. Neked pedig most ez a fontos!
Az egyik ismerősöm dokija azt mondta sört igyon, mert ilyenkor löket kell.
Ha étkezések után meg tudsz inni 1 teáskanálnyi almaecettel egy pohár vizet, nem lesz köved többé.
Szia lexi :)
Örülök hogy jól vagy! Drukkoltam :)
A nőgyógyászati eredménynek örülök! Mondtam, hogy nem lesz gond!!!!!!
A másik már kellemetlenebb! A 4 mm-es kijöhet. Nálunk is volt mikor még a gyermekkórházban dolgoztam ( igaz rég volt ) de kijött a gyekőcnek. A másiknál sajnos nem tudni mekkora maradt!
Valóban rengeteg folyadék!!!!!!!!!!!!!!!!
sziasztok!ujra itt vagyok.Nos a kőtörés..hát igen..az egy külön story.Ugye két kövem volt,egy 4mmes és egy 8mmes.A 8asnak álltak neki ESWL-el,és szét is ment,de a közepe nem...3200ütést kaptam,de a közepe megmaradt.Igy az megvan(amit nem tudnak h mekkora)és kb 30 db kisebb rész pattogott le.Meg a 4mmes is megmaradt.Ez van.Nagyon fájt.
Nem tudom mi lesz ennek a vége basszus :SMűtét?vagy mi?szerintetek a 4mmes még ki tud jönni?és kb mekkora maradhatott meg a 8mmesből?aki tud mondjon vmi okosat:)
sziasztok!
a nődokin túl vagyok.Elmondtam,hogy mit tapasztaltam,megvizsgált,azt mondta megmaradok,semmi nincs a hüvelyemben.
Szóval az tényleg a méhszájam volt.Hál' Jó Istennek :)Megnyugodtam:)De köszi h gondoltatok rám.
Amugy a kenetet elküldte rákszűrésre,azt mondta ha baj van értesítenek.De hozzátette,h szte semmi baj nem lesz,teljesen egészséges ott bent minden.Kaptam egy kúpot,azt mondta 6 napig este tegyek fel egyet,ez a hüvely normál PH-ját állítja majd vissza,de mondta én döntsem el akarom-e,mert nagyon de nagyon minimális a folyás.Hát majd kiváltom.
Szóval enyni.Már csak a kőtörésen kell túl lennem,lassan indulok is.Fél12kor kapom a szurit,aztán 12kor kezdik. jelentkezem még.
Szorítunk hidd el!!!!!!!!!!!
Várjuk az eredményt!!!!!
na csajok!!!!
Holnap szorítsatok ezerrel:)nagy szükségem lesz ám rá.Reggel 7:45re megyek nődokihoz,aztán fél 12re kőtörésre.jajj nekem....Makjd irok,amint hataértem.Aki tud,holnap ne feledjen el:)
Hát a doki még semmit
a volt asszisztensét ismerem,és ő mondta,hogy ez vagy a HPV vírus,vagy a méhnyak,...de utóbbi tűnik valószínűbbnek.
Lehet, hogy örülni kellene annak, amit találtál?
Doki mit mondott?
Persze, hogy szúrkolunk!!!!!! De feltétlen menj el orvoshoz!!!!!!!
Vájuk az eredményt!!!!!!!
nem lesz semmi baj, meglátod!!
:)
sziasztok csajócák:)
Egyik ismink nődoki mellett dolgozott ezer évig.zt mondta,az vagy a méhszájam,vagy a Human Papilloma virus...csütörtökön megyek dokihoz,és megirom mi volt.Majd szorítotok,ugye?ugye?
Na, akkor majd ne felejtsd el megírni, mit mondott a doki :)
És örülök hogy nyugodtabb vagy! :)
További ajánlott fórumok:
- Ti nézitek, hogy a cseresznyében van-e kukac?
- Mennyibe kerül most egy kiló friss cseresznye?
- Mivel tudnám kidudorodó gyomromat kisebbiteni?
- Lehet adni 5 hónapos babának cseresznyét? Milyen zöldséget és gyümölcsöt lehet neki adni?
- Jobb lehullott cseresznyevirágnak lenni, mint csalánnak az út mentén
- A hüvely elején, a csikló alatt, kijött egy cseresznye nagyságú göb... Mi lehet ez?