A harmadik (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A harmadik
Szia!
Írtam privit.:)
Szia!
Köszönöm jól van mindenki!:)
Előző nap éjféltől már nem ihattam,ehettem semmit,(nem is tudtam volna)de gondolom a biztonság kedvéért kaptam pluszban a csodálatos beöntést is. Nehogy jól érezzem ám magam.:)
Én hiába borotváltam le magam,a csajszi,akkor is nekem esett. Biztos szereti csinálni.:)
Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólást,aranyosak vagytok!
Én is úgy érzem,hogy jól döntöttem!:)
Szia! Milyen a harmadik császár? Nekem már volt kettő. Az első 4 éve a második meg 18 hónapja. Szeretnél még én is egy babát, de az is biztos, hogy császárral lenne. És ettől félek. Milyen utánna a felépülés?
A babához meg gratulálok. Sok boldogságot kívánok és sok egészséget a csemetéknek.
Szia! Gratulálok, remélem jó egészségnek örvend az egész család!
Egy kérdésem lenne:Ezek szerint a tervezett császárnál is adnak beöntést,meg leborotválnak? Hogyhogy? Ezt nem is tudtam...
Szia!
Nagyon jól döntöttél! Gratulálok a családodhoz! Sok boldogságot, és egészséget! :-)
Nagyon szép baba.gratulálok!
Könnybe lábadt a szemem ahogy elolvastam!
Szia!
Gratulálok Bencéhez,gyönyörű és szerintem is jól döntöttél.Milyen érdekes,hogy pont akkor görcsöltél be!:)
Igaz, hogy bennem mindig is motoszkált a gondolat, hogy valamikor, majd évek múlva jó lenne még egy baba. Ez az idő előbb jött el, mint gondoltam volna.
Ugrás a teljes írásra: A harmadik
További ajánlott fórumok:
- Szólánc harmadik&negyedik betűvel
- Az elso szo harmadik betujevel mondj ertelmes szavakat
- Szavad harmadik betűje legyen "s"
- MONDAT játék - az előző mondat MÁSODIK és HARMADIK szavával együtt kezdj új mondatot!
- Szavak ABC szerint, úgy, hogy a harmadik betű "S"
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?