A hagyatéki leltár vagy a fotó számít bizonyítéknak? (tudásbázis)
fényképezz le mindent egy mai napilappal együtt , így eltűnés esetén igazolhatod, hogy valós, amit beírtál a leltárba
Hogy alakul a sorsod így édesanyád halála után?
Kedves Kisj
Nagyon szép napokat,és nagyon szép estéket kívánok neked.Nagyon szépen köszönöm a választ.Azért kérdeztem,mert kedden hosszabb időre elmegyek itthonról,és felvetettem hagyatéki leltárt,mivel reális esély van arra,hogy komoly dolgok eltűnnek,mire hazajövök.
A hagyatéki leltár a hivatalos. Ha van végrendelkezés az a tulajdonjogot meghatározza. Gondolom édesanyád hagyatéki tárgyalása végett kérdezed.
Nálunk apu után a hagyatéki leltár volt a mérvadó. Ezt a tárgyalásig ki lehet egészíteni ha valami kimarad (vagy valaki)
Ha a tárgyalás után kerül elő az pót illetékes tehát plusz kiadás úgyhogy érdemes mindent összeszedni. Egy fotó nem tudom mit bizonyít. Ez attól függ
mire bizonyítéknak?
Én nem értem , pontosan miről is van szó.
Bár, ha csak erre a költői kérdésre vársz választ, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy a hagyatéki leltár számít és az ilyen-olyan fotók nem.
Szívesen.
Máskor is.
A hagyatéki leltárt hivatalosan és hitelt érdemlően kell felvenni.
Szerintem egy hagyatéki leltár nem arról szól,hogy te összeírod, hogy mi van benne ,és mellékelsz néhány fotót.
Inkább írd le pontosan,hogy mi a konkrét problémád.