A férfiak mennyire veszik figyelembe a külsőt párválasztáskor? (beszélgetés)
Felismerjük az idézőjelet. Most is:-)
Csak mondom:-) :-)
(szeretés van)
"Ha társat keresnek, a férfiak számára a női arc a legfontosabb tényező. Bár a szépség a kutatók szerint a szimmetrikus arányokkal egyenlő, mégsem a matematikailag tökéletes arc a legvonzóbb, hanem az átlagos arányokkal rendelkező. Mint mindenben, itt is a természetesség a legfontosabb."
Ez egy idézet. Csak mondom. :)
Persze!
Nem a nő szépsége, hanem a vérmérséklete, vagy az "elhanyagoltsága" az, ami miatt megcsal. :)
Igen kevés embert ismerek.
Részben erre is jó lenne London.
De egy jobb itthoni meló is talán változtatna ezen egy kicsit. :)
Akkor passsz. Ha te nem fogadod el magad hogy fogadna el bárki más?
15 évesen jöttem rá, hogy nem kell mindenkinek megfelelni. Azt mutatom, amilyen vagyok, akinek ez bejön azt tényleg én érdeklem, a többiek meg keresnek mást.
Miért? Én tök jól elvagyok így.
Igaz, van pár ember, akiket kedvelek, de a többiek nem igazán érdekelnek.
Hogyan történt?
Mit csinált az exed a kapcsolatotokban?
"áttam már olyan ronda pasit szépecske csajjal,"
Én még nem. XDXDXD Na jó volt pénze. Annak is biztos volt. :)
De legyen igazad... az szerelem volt biztos. ;)
"Úgy, hogy te semmire nem tartod magad, és ez érződik rajtad."
Ebből hogyan keveredjek ki?
Egy jobb munkahely, plusz a fősulis papírom készhez vétele után szerintem jobban érezném magam.
De mi egyéb jöhet még szóba?
"Előre azon agyalsz, hogy a szebb csaj biztos megcsalna. Szerintem a csúnya is meg fog, ha már most ezeken agyalsz. Vagy jobb esetben otthagy."
Hogyan függ össze az agyalás ezzel?
Úgy, hogy te semmire nem tartod magad, és ez érződik rajtad. Ezzel az erővel táblát is hordhatnál, "leprás vagyok" felirattal.
Előre azon agyalsz, hogy a szebb csaj biztos megcsalna. Szerintem a csúnya is meg fog, ha már most ezeken agyalsz. Vagy jobb esetben otthagy.
Plusz és ez fontos.
Nem érzem elég érdekesnek, SZOCIÁLISNAK magam.
Elég sok minden.
Bátortalanság, félelem, gátlalások, TAPASZTALATANSÁG, "cselekvési terv nélküliség". :))
Átlagos külső elég szerinted?
Definiálnád a hozzáállást, illetve, hogy miért fontos, valamint, hogy hogyan nyilvánul ez meg az ismerkedésben?
Köszönöm. ;)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- A gyerekelhelyezési perben figyelembe veszik, hogy az apa kettős életet él évek óta?
- Állásinterjúkor a felvételizőnél a nagyszülők helyzetét, volt életét is figyelembe veszik?
- A szeretőtartás már nem veszik figyelembe válás során, de ezt?
- Mennyire található olyan munkahely, ahol figyelembe veszik az egyedülálló, kisgyerekes szülő igényeit?