A szeretőtartás már nem veszik figyelembe válás során, de ezt? (beszélgetős fórum)
Maga a szeretőtartást már nem veszik alapul válásnál.
Ittaludni meg többet nem fog, megbeszéltem vele.Eddig is csak pár alkalommal fordult elő.
Ha kiderül,elperelheti tőled a gyereket.Egy ismerősöm így járt.
Egy biztos,féfiak jöhetnek,mehetnek az életedben,de a gyereked az mindig állandó lesz.
Egy pasi sem ér annyit,hogy elveszítsd miatta a gyereked.
Nem értem, miért ugrottak neked most ennyien, na mind1 ...
Szerintem is minél hamarabb ad be a válópert, nem kell hozzá a férjed engedélye. A legjobb az lenne, ha kölcsönösen megegyeznétek. Ha ez nem megy, akkor sajnos elhúzódhat. Elvileg nem veszik figyelembe, de elsősorban nem is ez lesz a lényeg. Az fontosabb,hogy milyen anyja vagy, a férjed milyen apja, ki hogy bánik vele, a picúr kihez hogy viszonyul, ki hogy tudná eltartani ... Szerintem inkább ezeket veszik figyelembe.
De azért néhány előttem szólóhoz csatlakoznék,hogy az embernek mindig vannak sajnos rossz akarói, így ezért óvatos legyél, mert ezt betudják ezt úgy állítani,hogy te legyél a "rossz anya". És ha egy olyan bírót kapsz, akkor el fogja sajnos hinni... :) Remélem segítettem egy picit. :)
Meg már én sem! Elmentem közben gyöngyöt fűzni, de ideges lettem tőle! :))
Kár, hogy a fórumindító eltűnt.....de ez így szokott lenni. A falnak meg minek adjunk tanácsokat...... :(
Sajnos mindig vannak "jóakarók" akik látnak egyet-s'mást és ezt gyorsan el is mesélik.....ne kockáztass, mert sose tudhatod előre, hogy milyen bírót fogsz ki. A válóper elég képlékeny dolog ilyen szempontból.
Próbáljatok valami más megoldást.
Nem kell magyarázkodnod.....te tudod, mit miért csinálsz. :)
Beadhatod a válópert úgy is, hogy a férjed nem egyezik bele. Az más kérdés, hogy a válás, hogy fog lezajlani.
A kérdésemre érdemi választ szeretnék nem erkölcsi prédikációt,tudom mi miért van, más véleménye nem érdekel.
Aki tud jogi infó az írjon!
Még nem adtuk be a válást.
Sajna nem jutok egyről a kettőre a férjemmel.Ha eljárok otthonról, mit mondok hová megyek?Így a legegyszerűbb, mikor ő nincs otthon.Nem a legjobb de nem tudok mást.
További ajánlott fórumok:
- A férfiak mennyire veszik figyelembe a külsőt párválasztáskor?
- Szerintetek mennyire veszik figyelembe az autósok, ha látják, hogy "baba az autóban" matrica van egy kocsin?
- Miért van az, hogy bizonyos férfiak kizárólag egy nő külsejét veszik figyelembe?
- A gyerekelhelyezési perben figyelembe veszik, hogy az apa kettős életet él évek óta?
- Állásinterjúkor a felvételizőnél a nagyszülők helyzetét, volt életét is figyelembe veszik?
- Mennyire található olyan munkahely, ahol figyelembe veszik az egyedülálló, kisgyerekes szülő igényeit?