A delfinek zseniálisak! Te hogy gondolod? (beszélgetés)
Te dontsd el.
Egyszer lattam egy filmet roluk, hogy a palack orru delfinek haroman voltak, ket him es egy nosten. A ket him addig nem engedte feljonni a nostent levegot venni, amig meg nem engedte mindket him delfinnek, hogy kozosuljenek vele.
(az emberen kivul a masik leny a delfin, aki elvezetert kozosul a nostenekkel.)
A Delfinek sos vizben elnek.
Egyedul egy fajta, ami az Amazonas folyoban el a feher delfinek elnek az edes vizben...
Persze, hogy nem jó nekik a delfináriumban!
Érdekel a jó létük, ne legyünk már ennyire önzőek...
Lehet, de nekünk igen. :)
Lehet hogy a delfináriumban sem olyan jó nekik mint a tengerben, csak nem panaszkodnak.
Ha lemész tavasszal Horvátországba, Rab, Split, Hvar környékére, megteheted, ráadásul a tengerben.
Csak bírd a hideg vizet! :)
Én imádom a delfineket! Minden vágyam, hogy egyszer én is úgy úszkáljak egy delfinnel, mint ahogy a TV-ben láttam. Nagyon, de nagyon jó dolog lehet. Lelkileg nagyon feltöltődnék, életem legszebb élménye lenne.
Nagyon remélem, hogy még ebben az életben beteljesül ez a vágyam. Delfinekkel úszkálni. :)
Nem tudom, de a legnépszerűbb palackorrú delfinek az embert semmilyen körülmények közt nem bántják.
Tehát valószínűleg nincs nekik. :)
Rendben... magam maradok, de te ígérd meg, hogy közben delfinné alakulsz, és elúszol jó messzire.
Állatok helyett emberekkel barátkozom.
Nekem mindig is ők voltak a kedvenceim :)
Milyen volt akkor látni őket? :)
Szerintem is nagyon okosak, a kedvenc állatom a delfin :) sajnos még csak egyszer láttam egy delfináriumba ahol csak 1 delfin volt és nem látszott valami vidámnak.
Egyébként vannak delfinterápiák olyan embereknek akik testi, szellemi vagy lelki problémával küzdenek.
További ajánlott fórumok:
- Most nem adom fel -20kg a cél! Ha te is így gondolod, csatlakozz!
- Holnaptól kezdem a fogyókúrám, ha gondolod gyere és csináljuk 1ütt!:)
- Ki szereti a delfineket?
- Mik a kedvenc olvasmányaid?Lehet regény, mese, novella-ahogy gondolod.
- Virtuózok-nézi valaki ezt a zseniális tehetségkutatót?
- Évszaknak megfelelő cipő! ..de ebben is vannak eltérő vélemények. Te hogyan gondolod?