Évszaknak megfelelő cipő! ..de ebben is vannak eltérő vélemények. Te hogyan gondolod? (tudásbázis)
Én ebben a trutymós időben bizony ráadtam a bunda csizmát. Inkább húztam rá egy vékony zoknit, mint hogy vesződjünk a harisnya+zoknival. A magas szár miatt meg nem folyt be a víz, mert a pocsolyákat kikerülni egyenesen szentségtörés egy két és fél évesnél:-)
De ez a kérdés attól is függ, hogy kinek mennyire fázós a lába.
Az én lányom farmerban,sportcipőben vagy váltónak egy másik bőr cipőben jár.Teljesen felesleges még a bundás cipő.Sőt most azon gondolkodom hogy mivel iskolás(elsős) télen sem fogok ráadni vastag bundás csizmát mert bent belepállik a lába a melegben.Úgyis kocsival megyünk és nincsenek kint órákat.
Én iskolában dolgozom figyelem a gyerekek lábát, nagyon eltérő.Van aki most is torna cipőben jár;na őt sajnálom.
A kisfiam 2 és fél éves, bélelet nadrágban és magasszárú bőr cipőben jár bölcsibe. A sapkája meleg, de van ennél melegebb a minusz 20 fokra.
A lányom farmerben és edzőcipőbn jár elsőbe, meleg sál és átmeneti sapka a fején + téli dszeki, de van melegebb is.
Én ebben az időben,harisnyát,zoknit adok az őszi magas szárú cipője alá.pamut béléses tehát nem bundás cipő...szerintem se kell még bundás!
Ez az öltöztetés felülre is igaz,hogy mindenki másképp öltözteti a gyerekét!Míg én felülre h.ú.body+vastag pulcsi+béléses meleg őszi kabát...addig más éppen hogy csak egy mellényt ad a gyerekére egy kis pulcsira...szóval ez tényleg változó.
Konkrétan arra gondolok, hogy van aki nulla fokig akár edzőcipőben is járatja a gyerekét, van aki ilyenkor már "bundabakancsot" ad a gyerekére. Mások egy sima, vastagabb bőrcipőt is télinek mondanak, max. adnak a gyerkőcre egy plussssz zoknit, és csak mínuszokban adnak bundabéléses csizmát.
...és még sorolhatnám.
És Te?
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Szerintetek megfelelő viselkedés ez egy 14 éves fiúnak?
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát