A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó? (tudásbázis)
6. Peti0061
2010. ápr. 15. 08:48
Tulajdonképpen minden palacsinta csak frissen finom és "jó", mivel melegítésnél mindenképpen kiszárad és összeesik. Ugyan ez esetben a palacsintának csak az egyik oldala van megsütve, azért a másik fele sem marad nyers. Néhány óráig nyugodtan tárolható hűvös helyen, vagy hűtőben. Nálunk néha előfordul, hogy csak másnap fogy el, de még senki sem lett beteg tőle. Lényeg az, hogy melegítésnél jól át legyen forrósítva.
5. FormáSan
2010. ápr. 15. 08:44
nyugodtan készítsed el, nem lesz más ize és finom lesz! Nem egy hét mulva akarod melegiteni!
4. eracica (válaszként erre: 3. - FormáSan)
2010. ápr. 15. 08:39
Igen csak azt olvastam összeesik és a tojások miatt kényes a dolog.
3. FormáSan
2010. ápr. 15. 08:35
már összerakva megmelegíted, igazából semmi más ize nem lesz!
2. eracica
2010. ápr. 15. 08:33
Ezt olvastam és kicsit elkeseredtem, mert a fiam délután enné, miután hazajött az oviból. Az egyik recept változatban azt olvastam jénaiban át kell sütni, ekkor már más jellegű lesz?
1. eracica
2010. ápr. 15. 08:31
A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó?
További ajánlott fórumok:
- Étkezési zselatin elkészítve, fájó izületre téve valóban hatásos lehet?
- Segítsetek! Nekem egyszerűen nem megy a palacsinta sütése. Bármilyen ételt megcsinálok de a palacsintával nem boldogulok.
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- Miért ragad oda a palacsintatészta a serpenyőhöz?
- Tudtok olyan régi magyar tévéjátékot, mint pl: Tündérlala, Palacsintáskirály Stb.?