Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó? fórum

A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó? (tudásbázis)


2010. ápr. 15. 08:48
Tulajdonképpen minden palacsinta csak frissen finom és "jó", mivel melegítésnél mindenképpen kiszárad és összeesik. Ugyan ez esetben a palacsintának csak az egyik oldala van megsütve, azért a másik fele sem marad nyers. Néhány óráig nyugodtan tárolható hűvös helyen, vagy hűtőben. Nálunk néha előfordul, hogy csak másnap fogy el, de még senki sem lett beteg tőle. Lényeg az, hogy melegítésnél jól át legyen forrósítva.
2010. ápr. 15. 08:44
nyugodtan készítsed el, nem lesz más ize és finom lesz! Nem egy hét mulva akarod melegiteni!
4. eracica (válaszként erre: 3. - FormáSan)
2010. ápr. 15. 08:39
Igen csak azt olvastam összeesik és a tojások miatt kényes a dolog.
2010. ápr. 15. 08:35
már összerakva megmelegíted, igazából semmi más ize nem lesz!
2010. ápr. 15. 08:33
Ezt olvastam és kicsit elkeseredtem, mert a fiam délután enné, miután hazajött az oviból. Az egyik recept változatban azt olvastam jénaiban át kell sütni, ekkor már más jellegű lesz?
2010. ápr. 15. 08:31
A csúsztatott palacsinta tényleg csak frissen elkészítve jó?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook