A bundás kenyér meddig áll el hűtés nélkül? (tudásbázis)
Vagyunk itt egy páran, akik megesszük hidegen is a bundáskenyeret ha úgy adódik, mert vétek kidobni, de direkt nem készülünk hidegen enni. Ennyi.
Válaszolhatnál a 45. hozzászólásra. :D
Én sehogy sem eszem, mert nem szeretem.
Csak a zsiradékos elméletre reagáltam.
Na jó, talán egy picikét. :p
De ekkora ügyet csinálni egy hideg bundáskenyérből...
Én pl. tök aberrált dolognak tartom az állat vér, agy, gyomor, stb. megevését, mégis befogom a szám, és nem dörgölöm senki orra alá, hogy ÚR ISTEN, TE EZT MEGESZEEED?!
Akkor gondolom te nem eszel zsíros kenyeret hagymával. :D
Én alkalomadtán igen, és ez legjobb a pörkölt zsírjából. Mivel makk egészséges vagyok, nem hiszem hogy annyira rosszat teszek ezzel magamnak.
Igazad van. :)
De bocsásd meg, hogy nem tudtunk szó nélkül elmenni a nem friss bundáskenyér minősítése mellett. :)
Most én is hidegen ettem. Ketchuppal. :D
A pörköltet is szeretem mikor rá van fagyva a zsír, kenyérrel, uborkával.
A tejeskávét pedig csak jéghidegen iszom. :3
Pár órát biztos eláll..., de az más kérdés, hogy nyáron, 30-35-36 fokokban mennyire jó tojással készült ételt "hurcolgatni". Az egy dolog, hogy rendben, hőkezelt a tojás (bő, forró olajban van kisütve), de attól még nagy melegben tojással készült étellel azért vigyázni kell.
Más kérdés, hogy - bár nem ez volt a fő kérdés -, szerintem is a bundáskenyér legfinomabb, étvágygerjesztőbb melegen, frissen sütve, mint kihűlve, vagy utána melegítgetve. De ízlések és pofonok, ahogy a mondás tartja.
Kövezzetek!
Kiemelném, hogy a topikindító kérdésse az volt, hogy MEDDIG ÁLL EL a bundáskenyér hűtés nélkül, nem az hogy FINOM-E a bundáskenyér állottan?
Az én hozzászólásom a 26., s meg lehet nézni, hogy hányszor kapott a kérdésére választ!
Pár órát szerintem kibír. Nálam bírta, de már ezer éve nem viszek magammal, mert nem szeretem állottan, mert én vagyok az, aki megeszi többórásan is, mert sajnálja kidobni.
További ajánlott fórumok:
- Mi a titka a jo bundas kenyernek?
- Gyűjtsünk össze reggeliötleteket kenyér nélkül!
- Ketogén életmód követői, segítsetek! Hogyan ehetném meg a zsíros ételeket kenyér nélkül, hogy ne legyek rosszul tőlük?
- DNK, avagy a Dagasztás Nélküli Kenyér
- Aki szokott otthon zsemlét, kenyeret sütni kenyérsütőgép nélkül!
- Kevés kenyeret eszem, de a bundáskenyérnek nem tudok ellenállni.