Ketogén életmód követői, segítsetek! Hogyan ehetném meg a zsíros ételeket kenyér nélkül, hogy ne legyek rosszul tőlük? (tudásbázis kérdés)
....Hogyan ehetném meg a zsíros ételeket kenyér nélkül, hogy ne legyek rosszul tőlük....
....pl. a kemény főtt Tojás
Sziasztok!
Olvastam pár bejegyzést,a ketogén nem azt jelenti , h zsírba tunkoljuk a töpörtyűt!!!
Aki nem bírja,v nem szereti az ilyet,annak bátran ajánlom a fitt and well kenyeret(alacsony ch), és a parizert,ugye,így már barátságosabb,vagy a virslit,hisz ezek nagy százalékban tartalmaznak zsírt,és persze börkét.
A zöldségekkel csak óvatosan,mert a magas szénhidráttartalom miatt bukhat az egész nap,gondolok itt a paradicsomra.
A saláta és az uborka viszinylag alacsony ch tartalommal bír.
Szia!
Tobb paleolit és ketogén étrendet folytató ember is mondta, hogy ha gyumolccsel egyutt eszi a zsíros ételeket, akkor nincsenek panaszaik tole.
Köszönöm a klub ajánlást,csatlakozom.
Kedves Ikebana,attól még,hogy tanácsot kérek,az én utam,hisz fogyok vele. Csak nem marhamájas zsírtejet eszek natúr disznózsírba tunkolva,hanem szárazkolbászt,és mivel kezdő vagyok,gyakorlati tanácsokat vártam,azt viszont nem kaptam tőled.
A többieknek köszönöm a segítséget:)
Vegyél libatepertőt, bár az zsíros, de apróbb, mint a többi és én nagyon imádom, de kenyérrel hízlal, ezért csak megsózva egy picikéét, eszem belőle.
Az A.di-ban van nagyon finom, úgymond lapkenyér, sesámmagos és sima kivitelben, papír csomagolásban, igazán ízletes, mindenhez finom.
Van itt egy klub, csomóan ketóznak, csatlakozz hozzájuk, nagyon jó kis csapat.
Az én naplómban is találsz ketós kajákat :)
Én nagy kenyeres voltam. Ketóban CH csökkentett kenyeret ettem, máshogy én sem bírtam. Általában piritósnak. De a Norbi update CH csökkentett kenyér kifejezetten finom (3gr CH/szelet), a másik amit még ettem az a Cerese Slimm Vollkorn, 5gr CH/szelet.
Milyen zsíros ételeket eszel, amit nem tudsz máshogy megenni?
További ajánlott fórumok:
- Írj olyan ételeket, édességeket, amelyeknek a nevében város vagy ország szerepel
- Milyen húsvéti ételeket, süteményeket készítetek? Mi lesz a húsvéti menü?
- Olcsó ételeket keresek - 15 embernek kéne megoldani a reggelit, ebédet és a vacsorát 4000 Ft-ból
- Mely ételeket jobb kerülni a terhesség alatt, illetve mik azok, amik fogyaszthatóak?
- Kerti buliba milyen ételeket ajánlotok ilyen melegben?
- Milyen ételeket tudunk kirántani?