A barátom alig foglalkozik velem! (beszélgetős fórum)
2 évig tartott egy hasonló távkapcsolatom (a 3. személy az online póker volt ha nálam volt, ha nála voltam.... ő nem unta meg, én viszont igen)
Sajnos semerre nem tartott a kapcsolat, így véget vetettem neki.
De Te, még 24 éves vagy csak.... hova sietsz és ki után? Ismerkedj és éld az életed! Bőven ráérsz még lekötni magadat.
...bocs, de ez még nem a szerelem...
A távkapcsolat igazából nem is kapcsolat.
Ez olyan, mitha éhesen az interneten olvasgatnám az étterem étlapját.
szerintem teljesen normalis, ha egy 25 eves srac a munkajara koncentral, es idonkent elmerul a szamitogepes jatekokban. nem tudom, ez miert problema neked, plane ha nem vagy ott. a ferfiak nem olyanok, mint a nok, szamukra egy telefonos beszelgetes nem mervado, nem tudnak azzal mit kezdeni, nem olyan, mikor egyutt vagy valakivel
persze biztos irja mindenki, mennyire felejtos a pasi, es mennyire nem jo, de hidd el, nem fogsz talalni olyan ferfit, aki 25 evesen csak a leendo gyerekei nevere gondol es a szoknyad mellett ul. amelyik ilyen lenne, az ultragaz :D
akkor koltozz oda, ha nem tole varod, hogy eletet krealjon neked, hanem egymagadban is boldogulsz
De! Azert is lepodtem meg hogy torolte a hozzaszolast? 😂
torlesetol fuggetlen nrm ertem a masik szitut de az folyt. abban a forumban.
Bocsi
Szerintem próbálj vele még erről beszélni, ha az sem hoz változást, én nem költöznék a helyedben. Nem adnék fel mindent a helyedben, ha másr most kétségeid vannak.
Mikor mi megismerkedtünk a férjemmel, én külföldön dolgoztam nagyon sokat, többet voltam kint, mint itthon. Én hazaköltöztem kétségek nélkül, és a mai napig jó a kapcsolatunk. De ehhez két ember kell.
Azt is el tudom képzelni, hogy idealizáltad őt, és ő valójában közel sem az a személy, akinek képzelted.
Viszont mesélek egy másik példát is. Egyik barátnőm távkapcsolatban élt egy sráccal, aki az ország másik végén élt. Szerettek volna összeköltözni, a srác nem akarta feladni az állását, ezért a lány eladta a lakását, a bútorait, a használati tárgyait, majd mikor indult volna reggel a facen egy üzenet várta, mely szerint a srác meggondolta magát.
Szóval ha nincsenek kétségek, akkoris 50-50 %, hogy bejön-e. Legyen B terved, ha mégis költözöl!!!
Ezt most nem vagom. 2017 03 03 kiirt forutema...???aztan irsz egy hozzaszolast higy az ne o volt es pont amikor kiirtad a temat mert rajottel hogy buta vagy??? Aztan torolted a hozzaszolast?
Nagyon unatkozol dragam
Egy 25 éves fiatal nyugodtan lehet "karrierista".
Kb. 10 év múlva ráér nyakába venni a hitelt, megházasodni.
Én egy 5 hónapos "távkapcsolatra" nem alapoznék se családot, de még a költözést sem. Ilyen hozzáállással főleg nem. Mi lesz ha odaköltözöl? Ugyanez. 5 hónapos kapcsolatban még nem kell ilyenekről beszélgetni, hogy a másik nem foglalkozik veled, meg elfelejt visszahívni?!
Nagyon bátor és nagyon szerelmes lehetsz. De azért használd a józan eszed is szerintem. 24 évesen még nem kell görcsösen kutatnod az apajelöltet.
Nem ez a pasi lesz a férjed, a gyermekeid apja.
Ennyire ne szaladj elôre az idôben.
További ajánlott fórumok:
- Az apuka nem vagy csak alig foglalkozik a gyermekével
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.
- 10 hónapos kislányunkkal alig foglalkozik az apja. Miért? Ennyire nem akarta? Vagy..
- Mi ez; sokat foglalkozik velem, mégse akar lefeküdni velem?
- Miért azokba leszünk szerelmesek, akik alig foglalkoznak velünk?