Miért azokba leszünk szerelmesek, akik alig foglalkoznak velünk? (beszélgetős fórum)
Szia! Mintha a hugomrol olvasnék :DD
Ő már 2 éve vár egy pasira aki semmibe nem nézi, minden áldott nap ragozom neki, már én unom, hogy keressen mást, jobbat, de hiába. Az a baj , hogy mindig az kell akiért szenvedni, küzdeni kell, a kérdés csak az hogy egyáltalán van e értelme???
A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni ! mert az azért enyhén szólva túlzás ! h valaki szörnyeteg ! mindenesetre jól bele tudnak taposni ilyesmivel a másik lelkivilágába !
Az az igazság , h valahol minden emberke élete egy kész regény , ő is sokat mesélt nekünk a gyerekkoráról , 3-an voltak testvérek , anyukájuk otthagyta őket , az apjuk nevelte fel egyedül a 3 gyereket , mindig a szép szőke nővéréről áradozott , h milyen szép lány volt ! ennek ellenére nem volt sok szerencséje az életben , férjhez ment , lett egy fia , elvált , az egyszem fia 56-ban disszidált , kiment Kanadába , soha többet nem látta az anyja az imádott fiát . Megnősült odakint , lett 3 gyereke , a feleség + nem engedte hazajönni , mert attól félt , h soha többé nem menne vissza ! Szeretem hallgatni mások történetét , van , aki + szeret mesélni .
A szépség teljesen relatív. Kiskamasznak engem szörnyetegnek csúfoltak ,aztán felnőttkoromra kinőttem a tini hibákat, de akkor sem felejtem el azt az időszakot... volt egy fiú osztálytársam aki az akkori kinézetemre is azt mondta hogy szerinte szép vagyok (10-11 éves fiúról beszélek!) és ne törődjek másokkal. 13 éves koromban meghalt. Kár hogy kevés olyan ember van mint ő volt.
Ez a mamis sztori bár morbid és a halál nem vidám téma ezen jót mosolyogtam :)
Erre szokták mondani, hogy nem minden a szépség!
X v. Y szép! És akkor mi van?! Nem a szépség egy kapcsolat alapja!
Meg amúgy is, kinek mi a szép!;-)
Velem ilyen még nem volt!
Nem is értem, hogy működik ez.. Hogy lehet beleszerelmesedni egy 'idegenbe'?!
Én is eddig így voltam.
Egyoldalú volt a szerelem.Mert mindig is köér voltam,és tetszett mindig valaki,de nem viszonozta..
Most találtam 1 embert aki elfogadott ilyennek amilyen vagyok.Azóta már 2 gyerekünk van.
Se én se barátnőm nem vagyunk egoisták de hálistennek nem vagyunk csúnyák és néha ez az átkunk is... Nekem az a szerencsém hogy nem a tipikus népszerű és jóképű pasikra bukok hanem a visszafogottabb típusra aki nem feltétlenül a nők bálványa bár nem is csúnya :d Exem viszont pont ennek az ellenkezője volt..talán pont emiatt. Pedig szexben meg semmiben nem volt olyan nagy szám de valamiért elvarázsolt.
De szeretném ha már elmúlna. Barátnőm meg most van ott hogy nem ártana ha véget vetne a kapcsolatának mert félek vele is ez történik .. :(
függ attól, hogy mennyire vagy jó nő, mennyire vagy kapós, mert annak könnyebb újjal összejönni és nagyobb az esélye, hogy tud felejteni. Ha nem arról van szó (nem tudok szebben fogalmazni ezért elnézést mindenkitől) ha nem arról van szó, hogy egy nő bűn ronda nagy nehezen összejött neki egy férfi és attól nem tud elszakadni az egyértelműen azért van, mert másnak nem kell és minden érzelmét csak abba az egy férfiba vetíteni aki anno horogra akadt véletlenül.
A másik eset amikor randizhatna bárkivel, népszerű, jöhetnek mehetne mindenkivel és ennek ellenére csak egy férfi kell neki. Na akkor már rosszabb a helyzet, mert nagyon nehéz lesz xy pótolnia.
Én egy férfihez ragaszkodtam nagyon, évekig az baromi jó volt az ágyban. Se előtte se utána nem volt olyan jó senki, azért szenvedtem miatta annyit... ronda nőnél azért van a ragaszkodás túl sok idő után, mert nem kell másnak. Szép nőnél, meg a testi-lelki vágy miatt nem megy évekig is akár a felejtés.
Te hogy léptél túl rajta??
Saját tapasztalatod - ahogy írtad - van, tehát elvileg úgy tudnál tanácsot adni neki.
Amúgy szerintem gyorsan csak egy módon lehet: ha megutáljuk vmi miatt. A szeretet és a gyűlölet egy tőről fakad, csak épp ellentétes érzelmek.