Mi ez; sokat foglalkozik velem, mégse akar lefeküdni velem? (beszélgetés)
Erről eszembe jutott egy részlet a Tanú c. filmből:
"Micsodaaa?? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? Hát én már sz*rt érek???"
😂😂😂
Arra nem gondoltál hogy esetleg normális kapcsolatot akar? Ha tetszik és randira hív menj el.
Milyen kérdés amúgy ez a meg akar fektetni? Ne alacsonyítsd már le magad. Kb mintha csak arra való lennél. Vagy te így gondolod?
Na lássuk csak.....
Napi szinten beszélünk, találkozunk>>>pipa
Mosolyog rám>>>>pipa
Néha a városban is összefutunk>>>>pipa
Most akkor kérdezzem meg a hentesemtől, hogy le akar-e fektetni? 🤣
Látásból ismered, vagyis egyszer láttad a városban, találkoztatok pár percre egy buliban, kétszer találkoztatok, és te rákérdezel, hogy meg akar-e fektetni?
Hát nem is értem...
Ja! Hogy időutazásról van szó. Az más. 😀
Az is lehet, hogy az időutazásban a lány sokkal korábban öregedett, mint a fiú, így aztán csak beszélgettek a szexről, de a fiúnak nem volt kedve hozzá. Vagy bármi más is megtörténhetett.
Kevés olyan férfi van, aki azt mondja egy nőnek, hogy "csak megfektetni akarlak".
Sőt... ahogy látom, már a nők akarják "megfektetni" a férfiakat.
Szomorú.
Igen. Ugyanezt érzem.
Csak azt nem értem, minek ez az ellentmondásos körítés.
Na akkor most döntsd el, hogy évek óta jó viszonyban vagytok-e (mert ez 1. hozzászólásodban még ezt írtad), vagy csak látásból ismertétek egymást (mert most meg erről szól a fáma)! Ha egy bulin januárban futottatok össze pár pillanatra, akkor hogy a jó fenébe lehettek évek óta jó viszonyban?
Akik látásból ismerik egymást, azok nem lehetnek évek óta jó viszonyban.
Sántít ez a történet...
Majdnem napi szinten kerül szóba a szex téma.
Látásból ismertük egymást. Egy bulin futottunk össze pár pillanatra januárban, azóta szinte minden nap ír, az utóbbi időben pedig találkozgatni is akar. 2x igent mondtam neki, de folyton újabb találkát kér.
Ennyire direkt voltál??
Ennyire viszket??
Kifejthetted volna hogy mégis milyen kapcsolat ez mert nem világos.
Írod hogy évek óta ismered. Barátok vagytok? Munkatársak? Randiztok amikor így találkoztok vagy milyen minőségben vagytok együtt?
Az egy dolog h hogy néz rad, de honnan veszed h tényleg tetszel neki?
Te tényleg így rákérdeztél, hogy lefektet-e? 😂
További ajánlott fórumok:
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Írjunk humoros (nem létező) foglalkozásokat szóláncban.
- Ha valaki sokat foglalkozik a volt barátnőjével, az azt jelenti, hogy még nem közömbös a számára?
- Szerintetek is ciki, ha egy pasi túl sokat foglalkozik az intim méretével?
- 5 éves kisfiam mostanába szerintem túl sokat foglalkozik a kukijával (játszik vele) ami szerintem még igen korai. Mit tehetek ilyenkor?
- A férjem sokat játszik számítógépes játékokkal, így keveset foglalkozik velem és a kisfiammal.