A 12. heti ultrahangon kinek derült már ki a baba neme? (tudásbázis)
Nekünk is megmutatta magát rögtön:)
Előszőr megilyedtem, mert azt mondta a doki lát valamit, azt hittem cisztát talált, de felnagyította és bizony ott volt a lába között a kukac:)
Nekem a 12 hetes genetikai ultrahangon meg mondta a doki, hogy lányom lesz és bejött. Most egy hetes a lányom!
Attól mert valaki hány a terhessége alatt az nem azt jelenti, hogy lányt vár, csak azt, hogy erős a terhessége.
Azért még valóban ráérsz vásárolni:-)) Ilyenkor még elnézhetik a dolgot.
Én csak a betöltött 6. hónap után kezdtem el bevásárolni és így is (pedig 3 héttel előbb szültem), jutott idő mindenre:-)))
Nekem se az elsőnél sem most nem tudták megmondani 12 hetesen a nemét.
Akkor sem, meg most sem hányok.
Nem biztos ám...))
A lányoknál egyértelmű, de van ismerősöm akinél a köldökzsinórt látták és azt hitték fiú lesz. :)
Húgomnak már 12 hetesen látták, hogy kislánya lesz, egyik kollégáméknak viszont még a 9. hónapban is kislányt mondtak, mégis fiúcskájuk született.
Én sem hánytam a terhességem alatt és kislányom lett, bár én tudtam, mert voltam magzatvíz vizsgálaton, ahol egyértelműen kiderült.
én se lánynál, se fiúnál nem hánytam..:)
18.héten mondták meg, h fiú:)
Én sem hánytam egyszer sem, és Szonja lett.:)
Nekem a 18. heti UH-n mutatta meg magát.
Fiúkat azért hamarabb meg lehet mondani, lányoknál nagyobb az esélye h tévednek.:)
:)))))) Ez igen tudományos magyarázat.:))))
Én az elsőnél hánytam,és fiú lett,most egyszer sem,csak émelyegtem,és kislányt várok.:)))
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm ma volt ultrahangon, a baba feje nagyobb a normálisnál. Van még remény, hogy egészségesen szülessen meg?
- 12. heti ultrahang, hogy is van ez?
- A 12. heti ultrahangon nektek látták, hogy fiú vagy lány lesz a baba?
- A 18. heti ultrahangon szívritmuszavart láttak a babámnál, valakinél történt már ilyen?
- Tegnap voltam hasi ultrahangon és kiderült nagyobb a lépem (53 mm) a szokásosnál. Ilyenkor mi van, mi lesz tovább?
- Bérczi Ildikó tévedett valakinél a baba nemét illetően a 12. heti ultrahang vizsgálaton?