90 napos diéta 2013.03.13-tól - Ki tart velem? :) (beszélgetés)
Sehol senki?
Én ma reggel nagyon boldog lettem a mérleg láttán, ugyanis 63 kilót mutatott, szóval 7 kiló "röppent"le összesen, ez majdnem a végcél!:) Nem is gondoltam, hogy a diéta vége felé is felgyorsulhatnak a dolgok:)
Igazából nekem 0601-el volt a 90.nap, de a néhány "szünnap" és bűnözés miatt még folytatni szeretném szülinapomig (hó vége) annyi könnyítéssel, hogy a gyümölcsnapot néha fehérjére cserélem. És persze hátha lemegy még addig az az 1 kiló is még, amit terveztem:)
Szóval kitartást kívánok mindenkinek, aki még gyűri, nagyon nagyon megéri a kínlódást, hajrá!:)
Sziasztok!
Múlt héten értem el a -5kilót (10hét alatt), ami nem túl sok, de örülök neki, legfőképp annak, hogy most kényelmes az a farmer, amibe a kezdetkor épphogycsak belepasszíroztam magam! Ettől nagyon nagyon boldog lettem/vagyok:)
Ti hogy vagytok hol vagytok?:)
Köszönöm az infókat.Nekünk van szobabiciklink de az sajnos elég gyenge úgyhogy semmit sem ér,régi már szegény.
lillenet: Szerintem inkább újat vegyél,apósom nemrég vett 14.000-ért és nagyon fajin,az még nem is olyan sok azt nézve hogy kb a használt is annyi és ki tudja mi baja lesz,2-3 hét múlva.
Youtube-on van zumba, pilates (ha jól tudom) Norbi vagy a régiek között talán Bíró Ica is (az ő tornája egyszerű, de átmozgat). Sokan szeretik Péntek Enikőt is.
Otthon jó a szobabicaj, ellipszis tréner, stepper, hullahopp karika, ugrókötél és bármilyen szerkentyű, ami megtetszik.
Én (még) semmit.
Hasizmosítást tervezek, már ideje elkezdeni, mert persze onnan fogynék/fogyok utoljára majd, így most kezdek aránytalanná válni.
És nagyon fontolgatom, hogy veszek egy használt szobabringát.
Sziasztok!
Van még itt valaki?:)
Bírjátok még?
Egy kis motiváció: 3 hét alatt 3kilót fogytam:)
Sziasztok, Jutka vagyok.Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok, igaz én ma kezdem a diétát.85 kg vagyok és egy 20kg-tól szeretnék megszabadulni, ami a két terhesség alatt rakódott és maradt rám.Ma úgy keltem fel hogy a dohányos zacskómban egy fél szál cigire való volt, azt elszívtam és úgy döntöttem ideje változtatni.Le tenni a cigit, és lefogyni.Úgy érzem nehéz lesz a kettő együtt.Ezért is csatlakoztam, mert tudom hogy egyedül nem megy.A ma reggelt zöld teával kezdem és egy kis szobabiciklivel.
Szép napot mindenkinek és kitartást.
Szia! Majd ird meg légyszi hogy milyen testkezelést választottál és mennyire látod hatásosnak.
A testápoló amit használok és a mozgás segít, de jó lenne valamilyen tuning majd még a strand szezon előtt.
Köszi :-)
Igazán nincs mit.
És emelem kalapom a kondizásért:)
Szia,
ha végig tudod csinálni, biztosan sikerül a 15kg is, főleg így mozgással:) Hajrá!:)
Én délőttönként nem eszem gyümölcsöket, így a gyüminap sem lesz olyan vészes.
Csak egyszer eszem naponta. A nap közepén, nekem így sokkal jobb.
Szerintem nem lesz vele gondom, mert egyébként sem vagyok nagyétkű...
Pedig keményítő napon lehet enni rizst és burgonyát is. Az elvileg egy tök jó nap! :)
Én inkább a gyümölcsnaptól tartok.
Annyit szeretnék még megosztani veletek, hogy szerintem az első hét a legeslegnehezebb! Az első héten azt hittem, hogy éhen halok! De mára ez már sokkal jobb! Egyedül a keményítő napon érzem azt, hogy éhes vagyok, de amúgy nagyon jó! :)
Mindenkinek hatalmas kitartást és ne adjátok fel... :)
Én is ezt tűztem ki minimumnak:)
Megkérdezhetem te hány cm vagy?
Szia!
Én sem csináltam még ezt a fajta diétát soha, de gondoltam egy próbát megér. :)
Ebben az évben próbáltam átállni a kalória és ch számításra, de nem vált be.
Az eredmény 2 hónap alatt: -0 kg.
Semmi. Tehát váltanom kell valamire, sokat remélek ettől. Szeretném, ha ez bevállna. :)