85-90 kilós fogyizók klubja! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én hullámban haladok.:) Lefogytam 8 kilót, visszajött 5.:( Most újra elkezdtem, szerencsére alig vagyok éhes, így könnyebb. Mellette napi kétszer torna, várom a hatást.
Szia!Vagyunk itt többen is csak nem mindig irunk.
Én is lefogytam az idén 94-ről most olyan 77 körül mozgok,főként updattel semmi cukor,liszt , zsir.Nehéz de agyban kell főleg rállni,a szervezeted 1-2 hét alatt megszokik mindent. Nekem az édesség volt a legnehezebb, mert imádtam a csokit +a sütit,most van úgyhogy 1 hétig se jut eszembe. Néha eszek 1-1 túrórudit vagy vmi édesitős édességet ennyi.A mozgás is fontos de én annyira nem vagyok megszállotja,hetente 3x szoktam vmi norbi ducit vagy aerob zóna (nekem ez a legjobb!).Meg este 5-6 után már csak vizet max tejet iszok. Röviden ennyi,ha elhatároztad ne add fel, nem könnyű de megéri:)
Sziasztok
Nem sok,a szerelmi eletem az meg mindig nem rendezodott de mar ott tartunk,hogy volt nalam tobbszor is,ameddig otthon voltam.Ja ,most Nemetorszagban vagyok.Nem tudom,hogy mi lesz.
A sulyom viszont csokken es remelem,hogy szeptember vegere elerem a 75 kilot.
Halihó!!!
Végre nekem is van időm fórumozni.
Fogyni nem fogytam 77, 60 vagyok , de most össze szedem magam és le megyek 70 alá.
Angyal mizujs veled???
Olyan rég " beszéltünk már" . Írj!!! Zs.
Szia!
Jól haladok! 77 kiló vagyok most! Augusztusra le kell mennem még 4-5 kilónak! :)
Meglesz! Mindent megteszek érte!
Sziasztok csajok!!!
Mindenki jol van?En egy par honapig kulfoldon voltam es ezert nem jelentkeztem.Gondolom most mar mindenki jo par kiloval konnyebb mint a forum indulasakor!
Szia!
Köszönöm szépen! Mostmár neki kell állnom a tornának.Azzal szerintem még gyorsabban fog lemenni!
Halihó mindenkinek!
Örömmel jelentem hétfőn méreckedtem és 80,5 kiló voltam:)
Remélem augusztus végére még lemegyek 74 kilóra!
Szia!
Hogy hogy nem fogysz?
Mit próbáltál?
Torna, étkezés? Mi nem megy?
Sziasztok!
Jelentem 84 kiló vagyok:)
Jan 22 -óta lement 6 kiló!
Pedig nem is tornáztam csak este kerültem a szénhidrátot.
Kitartás mindenknek.:)
Puszi
Nagyon ügyi vagy!
Jól állok, csak csirkét és zöldséget eszek pár napja, plusz egy szelet tortát ettem még a szülinapomon. A vizsgák miatt többet nem is tudnék. Most rengeteget kell tanulnom.
Sziasztok!
77 kiló 80 dkg vagyok!!!
:) :) :)
Awela mizujs a vizsgáiddal és a fogyókúrával?
Ügyesek vagytok, így tovább!!!
AWELA sok sikert a vizsgáidhoz!!!
Sziasztok!
80,9 vagyok, ami -14 kiló nyár óta. azaz a felénél járok :)
Gratulálok!
Én nem tudom, hogy állok, nem mérlegeltem egy hónapja. Viszont szerintem fogytam, alig tudok enni a vizsgáim miatt.
78.90-VAGYOK!!!
Valamilyért nem tudok a mérlegelőm alap adatain változtatni és új kiló eredményt se tudok írni csak úgy , hogy mindig az utolsót változtatom, nem tudom miért ???
Nektek rendesen működik?
Hogy álltok a fogyival???
További ajánlott fórumok:
- Elszánt fogyizók klubja, akik nem adják fel 1 hónap után!
- Békés megyei fogyizók, gyertek beszélgessünk....
- Zalai fogyizók ide!
- Kérdés havi előtt vízvisszatartásról fogyizóktól tapasztalat?
- Rubint Rékával hasról fogyizók- tanácsra lenne szükségem:-))
- Milyen szénhidrátos kajákat ehetnek a fogyizók, és milyeneket nem?