6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül? (tudásbázis)
nincs olyanunk. Mikor megszületett, akkor béreltünk egyet egy hónapra.. azóta meg ha mérés kell, viszem be a védőnőkhöz.
Digitális csecsemő mérleg? lehet a mérlegnek is baja...pl ha merül benne az elem....
Detttto :))) mindig prüszkölök tőle. Én ma tízóraira kekszes pépet adtam neki, és tettem bele egy kis cukrot. A 3/4-ét meg is ette, a többit meg én :)) cukorral egész jó!
Értem :)) és tényleg igazad van. Őszintén szólva azon leszek most már, hogy szép lassan ráálljon a mi kajánkra. Ma pl. ebédre a levesből vettem ki neki egy krumplit, répát, pár szem borsót, egy csirkemájat és ezt összeturmixoltam. Nagyon sűrű massza lett az egész, ezért 40 ml tápival kicsit felhígítottam. Még így is sűrű lett az egész állaga, de legalább megette :)) két részletben, de elfogyott. Vacsira most nem is evett annyi tápit, de azzal vigasztalom magam, hogy az ebéddel és az uzsival tele ette magát.
Nagyon félreértettél. Nem arra akartalak buzdítani, hogy olyan ételt ad a gyerekednek amit Ti is esztek. Hanem arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem kell aggódni azon ha nem annyit eszik amennyit elvárnak Tőle, mert úgy is Ő diktálja az iramot.
Bocs, akkor ez kimaradt... Akkor persze nyugodtan mehet a tejpép, az elég tápláló is.
Én sem!Annyira borzalmas,de a lényeg h a gyerek megeszi,imádja! :)
Én is gyümölccsel ízesítem neki a natúrt!
Nem olvastad,sajna nem anyatejes...
Én mindig teszek bele gyümit... :) Csak szegény pépnek a szagát nem bírom. :D
Ha anyatejes, akkor inkább ne kapjon tejpépet, az ugyanaz, mint a tápszer. Inkább akkor Sinlac gyümölccsel.
Azt eszünk, bár nem mindig kedvenc, de holnap keverek bele gyümölcsöt, hátha úgy....
Viszont én most megyek elteszem magam holnapra!
Jó éjt nektek!
Eszty!Remélem azért sikerült hasznos infókat is begyűjtened! :D
Ennyi :D
Meg van oldva :D
Azért a tejpépet próbáljátok ki!
Nálunk szintén. Tésztát meg még szép, hogy nem adok.
Urrristen micsoda vigyorid van neked!? Szépséges! :)
Nem tudhatod h milyen ütemben haladnak,én például a lassabban haladós vagyok,tésztát még én sem adnék neki mert nem tartunk ott.
Na meg a gyerek!A lányom még mindig öklendezik ha darabosabbra csinálok bármit is...még nem vevő rá!Erőltetni meg nem fogom!
Köszi :DD ti is cukik vagytok :)) most néztem!
Jajj de helyes kis krapek! :D
hát kb. na jó, a prítóst nem, de spagetti, pörkölt, puha tésztával összezúzva kicsi leves miért ne?
Nem hinném h így gondolod,ugye?
Hadd haladjon úgy a hozzátáplálással ahogy szeretne,meg ahogy a csemetéje vevő rá!Nem minden gyerek cuppan rá egyből minden kajára
Megtettem! :D Az új kép szilveszter esti! :D
Na,akkor tessék frissíteni! :D
Cuki!
Meg EsztyMorgané is! :D
Ez most nagyon úgy hangzik h most azonnal azzal a 2 kis cuki fogával adjon a kezébe pirítóst meg rántott húst meg kígyóubit azt kezdjen vele amit akar?
További ajánlott fórumok:
- Jót teszünk-e egy 5-10 hónapos babának, ha járatjuk anélkül, hogy ő maga akár mászni, állni is tudna?
- 6 hetes babának a Mecsek Baby Tea mivel ízesíthető? Tápszerrel lehet keverni, mert önmagában nem issza meg?
- Mit csináljak, hogy a 2 hónapos, tápszerrel táplált babámnak ne legyen székrekedése?
- 5 hónapos babának lehet laktóz intoleranciája? Szoptatok, és sokan azt mondják, ha azt akarom, hogy ne fájjon a hasa, váltsak tápszerre.
- Megmaradt tápszerrel mit csináljak?
- Hogy kell tápszerrel főzni a babának?