Megmaradt tápszerrel mit csináljak? (beszélgetés)
Sziasztok!
A barátnőm is nagyon olcsón vette meg a tápszert 1000 Ft körül volt a 4 db, de azért mert a kisfia tarósan beteg asztmás, allergiás + koraszülött volt. Így jár a 90%-os kedvezmény.
Én belekevertem a horgász etetőanyagba.
Fogtam is vele halat.
Ha van lehetőséged akkor nézd meg a Bre.don honlapján, mert az én csemetém a Junior italt issza már és ott A Huma.a-st 1700-ért veszem amúgy meg máshol 3-4000 ft.- lenne.
Megnéztem neked most az 500g 2-es Huma.a tápszer 1690.-
250???
nekem fél éveskoráig írta csak fel :( így is 2250 volt...
add neki nyugodtan tovább, vagy próbáld meg esetleg eladni (bár tuti eredeti árat nem adnak érte)
mi is bebát ittunk, és most is azt isszuk, de az ára kevesebb mint a receptre felírtnak.
pro 1-t használtuk 2250 volt recire, majd a pro2 2300 (dm) most ugyan 2600 de a sima beba2 csak 2000.... és ugyanolyan jó.
meg kell nézni hol veszed mert pl a beba2 a tacskóban 3000...
Én adtam az egyest a hetedik hónapban is, mert annyi maradt. Aztán váltottam 2-esre.
Szerintem kérdezd meg a gyerekorvost, van-e akkora különbség az 1-es és a 2-es tápszer között, hogy váltanod kell vagy használhatod-e még az 1-est?
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mától drágulnak a BKV jegyek, bérletek! Most mit csináljak a gyűjtőjegyeimmel, amik megmaradtak, el kell dobnom őket?
- Mit csináljak, hogy a 2 hónapos, tápszerrel táplált babámnak ne legyen székrekedése?
- Milyen desszertet csináljak megmaradt kekszekből?