6 hét/200 guggolás a formás, feszes combokért (beszélgetés)
sziasztok!
www.200felules.hu itt mindent megtaláltok! :)
Szia!Nagyon kitartó vagy!
Én csak egyszer csináltam végig, az utolsó napokban majdnem "meghaltam".
Szeretném majd januárban elkezdeni...
Sziasztok!
Nagyon szívesen elkezdeném, de nem találom sehol hogy mit kell csinálni. Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm! :)
Szia!
Tegnap tornáztam a B.A. 200%-ot csináltam meg. Nagyon jólesett, jól éreztem magam utánna.
Nem tudom mikor fogom ismét beiktatni a guggolásokat, de majd lehet, hogy hamarosan.
Jó tornázást!
Szióka!
Nagyon ügyi vagy! Gratulálok!
Én is a héten elkezdtem a tornát ismét, de még a guggolásokat nem veszem hozzá, azt majd később. Elkezdtem egy hete a "diétát" is, úgyhogy mostmár nagyon rajtavagyok a fogyáson. Cél az 50 kg. Nem akarom gyorsan, csak szépen, fokozatosan.
Kitartást és szép napot kívánok!
Sziasztok!
Mindenki eltűnt?
Mi van veletek?
Én is 2 hétig szabin voltam, de most ismét itt vagyok. A guggolásokat és hasat elhanyagoltam, kb. 3 hét az ami kimaradt, így majd kezdhetem ismét elölről.
Múlthéten szerdán kezdtem egy étkezés átállítást. Átállok az egészséges étkezésre és csinálok egy 2 hetes teljes testtisztítást.
Mindenkinek szép napot!
Jó utat és vigyázz magadra!
Én aug. 1-től nem leszek 2 hétig.
Utánna majd beszélünk, ha addig nem.
Köszönöm! :)
Legalább van kitartásunk és az nem egy utolsó dolog:)
Elhiszem, hogy már nem bírsz magaddal. Mikor indultok és mennyi időre mentek?
Köszönöm! :-) Te is nagyon ügyes vagy! lehetünk is büszkék magunkra. :-)
Az út miatt már tűkön ülök. :-))))
Nagyon jól csinálod, ügyi vagy:)
A tesztet csak a fekvőtámasznál csináltam meg, egyébként nem nézem én se, hogy mennyit tudok. Mindig a 3. oszlopot csinálom.
A bemelegítésre és a nyújtásra én is odafigyelek. Mióta hőség van nem igazán bírom a B.A. tornákat megcsinálni, de majd csökken a hőség és akkor ismét hajrá, meg persze ha hazajöttünk a nyaralásból.
Holnapra jó utat kívánok, érezd jól magad és vigyázz magadra!
Én szabin vagyok. :-) Ilyenkor érek rá igazán, lévén tantónéni.
Nem megterhelő, két nap csinálom, egy nap nem, így is jut egy hétre 5 edzés, de a tezteket már kihagyom. Ügyelek a bemelegítésre és a nyújtásra, és kombinálom a szűk guggolásokat a Rubint Réka-féle széles terpeszben, kifelé lábfejjel végzett guggolásokkal, mert az még kímélőbb. (ám nem könnyű)
Azt hittem már mindenki szabin van:)
Örülök, hogy Te még itt vagy:)
Te is nagyon ügyi vagy, gratulálok!:)
Mi is 2 hét múlva megyünk a párommal 2 hétre nyaralni, így belehúztam én is be akarom sűríteni a dolgot. Nem megterhelő szinte minden nap csinálni? Mármint itt a térdedre gondoltam:)
Hali! Én csinálom! Mivel holnap elutazunk Stockholmba, felgyorsítottam, és ma már a harmadik hét 1 napját csináltam, meg súlyzózok, futok is. látszik is! :-)
fekvőtámasz? Ügyes vagy! Én nem brillírozok benne, inkább súlyzózom.
Sziasztok!
Úgy látom senki nincs itt, biztos nyaralni vagytok lányok:)
Újrakezdtem a 6 hét guggolást, felülés és hozzávettem a 6 hét fekvőtámaszt is. Már a 2. hetet csinálom. Ismételten nagyon tetszik és érzem a hatását. Az első fekvőtámasz után nagyon nagy izomlázam volt, de tegnap tudtam folytatni a 2. nappal. Mostmár minden rendben.
Szia!
Tegnap megvolt az 1. nap. Hát, ebben a melegben valahogy nehezebbnek tűnt, főleg az 50 perc B.A. után:), de megcsináltam és a lelkiismeretemnek jót tett a dolog.
Képzeld, egyszerűen nem tudom magamról leküzdeni amit szeretnék. Még a 3 hetes kényszerszünet előtt már kezdett alakulni minden, de a 3 hét kihagyás soknak bizonyult. Odafigyelek pedig a kajálásra is.
Én is úgy gondolom, hogy ha megyünk nyaralni augusztus első 2 hetében akkor is csinálni fogom a guggolásokat és felüléseket. Most hátha nagyobb sikerem lesz, mint eddig volt.
Legyen szép napod!
Nem mondod? :-) Pont ma írtam ki magamnak, mert ezt edzhetem akkor is, amikor Svédországban leszünk. Akkor együtt kezdjük megint! :-)
Nekem ez a harmadik etap, és mellé súlyzózok is. A futás most nem játszik be, mert hőségriadó van. Akkor hajrá!!!! :-))))