Hisztek abban, hogy napi 50 guggolástól formásodik a comb és a fenék? (tudásbázis)
SZia!
Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább!
Ugye, hogy nem is olyan nehéz rendszert csinálni belőle?
Én is beindultam, megint szeretnék kockahasat és kőkemény popsit, mint régen.:))
Reggelente tehát mozgok én is kicsit, aztán nemsokára beindítom a hajnali futást is.
Sziasztok!
Már egy hete, hogy csinálom a guggolásokat naponta! Azt kell , hogy mondjam egyre jobban megy. Első két nap még a 15-öt is alig-alig tudtam megcsinálni, de tegnap este már harminc is lement simán (igaz ott megálltam fél percre), aztán még húsz egyhúzamban.
Nekem hiányzik, de a család és munka mellett most nem fér bele semmi. Örülök, ha este 9-kor beeshetek az ágyba.
Otthon én is szoktam nha kitörtést meg felülést csinálni, de ennyi. Szerencsére tartom a formámat és ha rászánom magam, 1 hét alatt ismét szépen kidolgozott izmaim vannak.
Jó géneket örököltem.:))
:)))
Én már csak otthon lötyögök, de én is futottam, atletizáltam, emellett kikapcsolódásnak úszás és röpi... :D Én még 2 éve mentem futóversenyre, de már nagyon elfáradtam, azért a minden napokból nem hiányzik :)
Lépnem kell, de holnap jövök!:))
Sziasztok!
Hajrá!!!
Örülök, ha kedvet csináltunk Neked is.:))
tutira segíteni fog...
kezdek én is kedvet kapni...
:-)
Jelenleg nálam is a térdgatyák a menők! :-D
Most már semmit.:(( Csak rohangálok egész nap, ügyintézek, stb.
De 18 éves koromig versenyszerűen atletizáltam, futottam. Az év 365 napján edzettünk.
Aztán sajna dolgoznom kellet, és abbamaradt az egész.
És Te? Bár látom, pocakos vagy, úgyhogy már csak visszafogottan.
Éppenhogy nem szabad gyorsan csinálni, mert akkor a lendület visz, nem pedig az izmok.
A hatást viszont +súlyokkal lehet fokozni.
terek!
Gratulálok a kisfiadhoz! (Látom az adatlapodon, hogy még a pocakban van). Sok boldogságot a családodhoz!
Naponta csak 5 perc. Ehhez nem kell sok akaraterő.:))
Kitartás viszont igen, hiszen hosszabtávon hatásos. Szerintem állítsd be a telefonodat, hogy minden nap jelezzen.
Aha értem!
Az a baj egyébként velem, hogy nincs akaraterőm és kitartásom! Ezek nélkül nem fog sikerülni semmi sem! Januárban kezdtem el a Rubint Réka dvd-t, egy hétig tartott a lelkesedésem!Aztán semmi! Ez meg is látszik! Olyan combom és fenekem lett az elmúlt hónapokban, hogy csak térdnadrágot húzok fel még 38 fokban is!
Ezért annyira utálom magam! Egyszerűen annyi akarat nincs bennem, hogy ezt a guggolást is végig csináljam! Pedig nagyon - nagyon szeretném, ha szép lábaim lennék és formásabb fenekem (már amennyire lehet formázni egy 158 cm-es lány lábait).
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Hisztek abban, hogy az életünk hossza "adott"?
- Hisztek a karmában, és abban hogy energiavámpír belőlünk szívja az energiát?
- Hisztek az őrangyalokban? És abban hogy lehet velük "beszélgetni"?
- Hisztek abban, hogy a rossz kívánság visszaszáll arra aki kívánja?
- Hisztek abban, hogy a betegségnek lelki oka van? Biologika.