Hisztek abban, hogy az életünk hossza "adott"? (beszélgetés)
Szerintem igen. Mindenki amennyit élt, annyi adatott meg neki. :/
sokak a felét sem érik meg sajnos..
Nem tudom, de ha így van akkor az is biztos hogy csak nagyon kevesen élnek addig, ameddig meg van írva.:)
Nem hiszem. Sok mindentől függ.
Biztos hogy megvan írva hogy ki meddig, milyen életet él.
2008-ra odáig jutott a világ hogy emberek tömegeinek határozott tudása nincs dolgokról, és hisznek feltételeznek csak.Tv-ben ócska ostoba senkiházi szélhámosok jósolgatnak, a butaság korlátoltság egyre terjed.
Neked baj minden,úgy látom,de mindegy,legyél ebben a hitben,hogy úgy jó,ahogy te gondolod!!!
Nem,nem hiszek benne,de attól még lehet...
Minek is kellene utánanézni? Miért is baj hogy nem létező dolgokra azt mondja valaki hogy nem léteznek? Kinek is baj ez?
Ha kicsit utána néznél,te is tudnád!!!Látom,unatkozol,mert kötöszködős kedvedben vagy!!
Te az autók kipufogógázait se szívod be? Hogy csinálod?
"tehát én már tettem valamit az egészségemért, nem mérgezem magam tovább a gyógyszerekkel"
Ne is mérgezd magad a gyógyszerekkel. Azon viszont csodálkozom hogy 54 évesen annak a tudatáig nem jutottál el hogy számtalan olyan betegség van amibe emberek 100 évvel ezelőtt garantáltan belehaltak és most egy hét alatt meggyógyulnak tőle. Ezt sem tudod? Most a reuma probléma is megoldódott meg a vérnyomás is? Akkor tényleg ne menj orvoshoz.
Ezt honnan veszed? Christina Applegate 15 éves korától vegetáriánus volt mégis mindkét mellét le kellett venni.Nem vigyázott az egészségére? Tudjuk? Ki tudja?
Állítólag a tenyéren látható az életvonal, csak azt nem tudom hogy most hol tartok! :-((
A kolleganőmnek nincs csak iciri piciri hosszúságú életvonala, most (39éves). Ez mitől lehet?
Akkor legyen nagyon sok feladatod, jó :-)))
Nem. A minőségre kell törekedni és nem a hosszával foglalkozni.
Óóóóh, én 123 éves koromig fogok élni, az tuti! Hát fel kell köszöntenem a lányomat a 100. születésnapján, nem??????
Lenullázódtam.
Már csak a feladatok tartanak fent.
Nem az a fontos, hogy
hány év van az életünkben,
hanem az,
hogy mennyi élet van az éveinkben.
:-)
Igen... és az enyémet nagyon hosszúra szabták. :o) ... legalábbis hiszek... vagyis háááát bízom benn! :o)))
Igen. Max 120 esztendő.
De nekem már a 41 is túl sok.
Én azt írtam,hogy egészségesen születik,kivételek sajnos mindíg vannak,és persze,van,aki úgy betegszik meg,ahogy te írtad!De a lényeg,hogy EGÉSZSÉGESEN SZÜLETÜNK!!
De nem mindenesetben. És a gyerekekkel mi a helyzet akik egészségesen születtek és később betegedtek meg? A szülők nem vigyáztak kellőképpen a gyerekek egészségére? Vagy pl. a barátnőm anyukája soha nem ivott, nem dohányzott mégis tüdőrákba halt meg, pedig tök egészséges életet élt étkezés szempontjából is.
Persze, csak épp nem tudjuk a végét. Bármikor eljöhet, ezért inkább nem gondolok rá.
hát ebben az egy dologban legalább igazság van, ha másban már nem is.
További ajánlott fórumok: