Hisztek abban, hogy ha valamit nagyon akarunk elérhetővé válik? (beszélgetés)
Nem hiszek benne, mert tudom, hogy a hit önmagában nem elég. Ha el akarsz érni valamit azért elsősorban tenni kell. Néha elég egy pici változtatás, máskor a sok is kevés. Ugyanakkor el is kell hinned, hogy amit teszel a célod érdekében, attól elérhetővé válik.
De hogy abban higgyek, hogy elég az akarat tett nélkül... Hát...
Hát!Nyugodt éjszakám volt, de más téren megtalált a gond. A mérlegem mégis negatív.
Hiába próbálok a pozitív gondolatokra koncentrálni, amikor felemésztenek a gondok, problémák.Ezek szerint, én így még jobban vonzom a gondokat.
EZ NAGYON JÓ!AZ ÖRDÖGI KÖR?
Tehát,ezek a válaszok azt jelentik, hogy ha nagyon akarom meg tudom változtatni az életemet?
Kiváncsi vagyok.
Ma próbát teszek. Éjszakás leszek és azt szeretném, ha nyugodt éjszakám lenne.
Külömbséget kell tenni agygondolkodás és szívgondolkodás között.
(Nem mindegy...)
Az egód folyton görcsöl. Ez a te hamis éned. Fejből akar valamit elérni!! A félelem uralja. Ez nem fog sikerülni!!! Sőt!! Lehet hogy az ellenkezője sül el!!!!
A szíved az igazi lényed. Szabad, laza, könnyed. Minden kívánság mely szívből születik, többnyire megvalósul, ha bizalommal és némi tettlegességgel segítjük.
Pont ez az!!! Mindig másokkal foglalkoztál!!!
Van egy aranyszabály: AZ ÉLET ÖNZŐ!!!
Minden önzőnek lett teremtve.
Ha egy fa kivágja saját magát akkor hogy fog rajta gyümölcs teremni??? Hogy lesz az embereknek gyümölcs az asztalra???
Érdemes ezen elgondolkodni.
Az ember elsősorban önmagára kell hogy áldozza az energiát, csak akkor lesz ereje ahhoz hogy másokat is segítsen!!!
Te vagy az első!! Ez a Te életed!!!!
Csak az önzőségből alakulhat ki az önzetlenség.
Nagyon sok múlik azon hogy hogyan tekintesz önmagadra. Ha áldozatnak érzed magad, akkor a környezet is úgy viszonyul hozzád.
Ez olyan mint amikor érzed hogy meg fogod égetni magad,...és tényleg megégeted magad.
Olyan vagy mint egy mágnes. Mindig a neked megfelelő helyzetet húzod oda magadhoz. Legyen az akár jó, akár rossz.
Gyakorold az önszeretetet és akkor majd rájössz.
Hát nem is tudom...
Viszont nagyon sebezhető is.
Tehát hiszel abban, hogy bevonzottam a dolgokat?
És abban, hogy megtudom változtatni az életemet?
További ajánlott fórumok:
- A gondolat ereje - avagy mennyire hisztek abban, hogy ha csak jó dolgokra koncentráltok, akkor azok valóra is válnak?
- Ti hisztek az ima erejében?
- Ti hisztek ebben a dologban hogy"null-sík"?
- Mit akarunk mi - nők?
- Hogyan szoktátok az óvodai eseményeken készült képeket egymással megosztani, elérhetővé tenni?
- Tudnátok segíteni KFT névben? Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató cég lesz és nagyon sürgős. Családnevet nem akarunk.