3.babájukat várók fóruma. (beszélgetés)
Gratulálok a nagyfiatokhoz!Sok boldogságot hozzá és jó egészséget a kis családnak!
Sziasztok!Igen,közben nekünk is megszületett a kisfiunk,a 3.2010.03.03.-án 55 cm és 3560 grammal Dávid.
Sziasztok nagy családosok.Miújság veletek?
Nagycsaládosok Országos Egyesülete.NOE.hu a honlap.Érdemes megnézni.Van tagsági de megéri.
Szia,lehet hülyeséget kérdezek,de ma az a NOE?Sosem hallottam róla.
Nézzétek meg a honlapját.Sok kedvezménnyel jár meg programokkal.Ami azért jó,mert mind nagycsaládosok akik nem néznek ki a sok gyerek miatt.
Én is gratulálok az anyukáknak!:)
tudom, h van honlapja a NOE-nak, de szeretném, ha valaki írna róla, aki tag!
Erre én is kíváncsi lennék,tud valaki írni erről? Mármint a NOE-ről.
Úgy néz ki, hogy a 3. is fiú lesz!
(másfél hónapig nem volt net, szóval jól lemaradtam mindenről...:SSS)
Gratulálok a babákhoz! Olvasok vissza, látom bővült több helyen is a család!:D
Sziasztok! Sokáig nem volt netünk...ki hogy van? május 20 ra vagyok kiírva!
Tudtok írtni a NOE-ról? Érdemes belépni? Mi az előnye, ha valaki tag?
Gratulálok a babákhoz!Ma voltunk 4 d-s uh-on,és megerősítették a 20 hetes uh-ot miszerint tényleg kisfiút várunk.
Én is gratulálok Detti05-nek! Meg persze minden friss anyukának!
Nektek is nagy gratula!
Mi most jelentkeztünk a noe-hoz.Szerintem érdemes!Nektek mis ajánlom!
Sziasztok.Szeptemberben jártam itt utoljára és azóta már mi is nagycsaládosok lettünk.Levente 2009.11.11.-én megszületett 3550 gr és 52 cm-el.Minden leendő és már nagycsaládosnak szívből gratulálok.
Szívből gratulálok Nektek!!!:)
Sziasztok! Dec.17 óta mi is nagycsaládosok vagyunk, megszületett a kislányunk, Maja 3680 g és 50 cm-rel. Nekünk szerencsénk volt,az első lány,a második fiú és most ismét egy kislány. Imádtam terhesnek lenni, persze a vége felé már nehéz volt, de hogy lesz-e negyedik? Soha ne mondd azt,hogy soha! :)
Szia Napsugár!Nem néztem utána,mondjuk kiváncsi lennék,mit mutat a jónás módszer a fiuknál,a kínai szerint az első fiamnak lánynak kéne lennie a másodiknak fiút írt és most a kínai szerint lánynak.A jónás napon voltunk csak együtt,igy sikerült,majd az utána lévő napon is,mert néztem a csillagok állása is lányt igért,sajnos nem tudom vissza számolni a fiúkra a jónás módszert.Te megtudod nézni?Ha igen akkor megnéznéd nekem?2005.09.09-én,2007.03.08.-án születtek a fiaim.Köszönöm!
BOLDOG ÚJÉVET MINDEN NAGYCSALÁDOSNAK!!!!!
Szia Rowina! Olvastam máshol egy hozzászólásodat, miszerint a harmadik babádat a Jónás-módszer szerint tervezted. Utólag nem nézted meg véletlenül az első két fiadnál? Én most megnéztem, és az első két fiamnak lánynak kéne lenniük és csak a harmadikra ír fiút. A kínai naptár szerint is így van. Akkor készült a baba, amikor a Jónás nap volt, vagy előtte pár nappal is voltatok együtt?
Gratulálok!Sok boldogságot a babához!
Sziasztok!Én január közepére várom a 3.babámat.Van 2 fiam,most úgy néz ki kislányunk lesz!!!
Érthető voltál,igen,én megértelek!Szegényke,biztos nagyon rossz lehetett,én januárban megyek a 32.heti uh-ra,és természetesen megszeretném kérdezni a nemét,hátha mást mondanak.Abban bizom,hogy a 20.héten nézték el,és talán majd most..de nem akarom beleélni magam.Van benne valami igazság,nálunk az utcában van 3 fiu gyerekes,sőt 3 lány a 4-babát várják és az is lány,tehát ha a 2 első gyermek egynemű,nagy a valószínüsége,hogy a 3.baba is olyan nemű lesz.Lehet tévedek,de sok a példa rá.
Ja, még csak annyi, hogy a 30. héten egy orvos azt mondta, hogy kislányom lesz. Sejtheted mit éltem át... Persze tévedett.
Én nem tudom magam meggyőzni, hogy ne próbáljam meg még 1x. Annyira szeretném, hogy minden nap ezzel kelek és fekszem. Szörnyű érzés, hogy itt vannak a fiaim, akiket imádok, mégis hiányérzetem van és nem vagyok egész. (Ez most érthető volt?)
Pont ma mesélte a gyógyszertárban a gyógyszerész, hogy van 8 fiúgyerekes ismerősük és 7 lánygyerekes is. :)
Persze,hogy ha az ember már a kezében tartja,de más még amikor csak várja,imádom a fiaimat,őt is imádni fogom,de sajnos a vágy az megmarad.Ennyi,3 gyereknél többet nem vállalok,vállalunk.
Szia!Én a 27.hétben vagyok.Nekünk úgy néz ki fiú a 3.is,kicsit,nem is kicsit,nagyon irigyellek.Az a helyzet,hogy mi nagyon rákészültünk,és terveztük de nem jött össze.Minden vágyam egy kislány.De úgy látszik ez nem adatik meg.
Sziasztok nagyon rég voltam itt valamikor a fórum elején köszöntem be...most 27 hetes multam és úgy néz ki lány lesz a harmadik
Nekem is fiú lett a harmadik is, és eléggé el voltam szontyolodva (szép magyarosan), de most, hogy itt van, nem cserélném le senki másra. (Azért még szeretnék kislányt!) :)
További ajánlott fórumok: