Vélemények, tapasztalatok a Bajcsy kórházzal kapcsoaltosan.Kismamák, akik ott hozták, hozzák világra babájukat. (beszélgetős fórum)
én a szülészetek,kh-ak regisztráltaknak-ban:)-jaj,de szépen írtam le,szoktam irogatni,az a Bajcsys részleg:)
Haliho!
Már közben láttam,hogy áprilisra vagy kiírva,én egy picit előbb,úgyhogy nem igen fogunk találkozni:)persze gondolom,attól függetlenül minden info,jó tanács és egyebek jól jön,vagyis én így vagyok vele.Nyílván az tudja a legokosabbakat mondani,aki tapasztalta,hogy jelenleg milyen a helyzet ...
Szia!
Nekem nincs választott orvosom,"csak" a terhesgondozásom idejére lát el a dokim,aki mellesleg már vagy 4 éve az.Én sajnos bepipultam mikor kinyögte mennyiért hajlandó befáradni a szüléshez.
Dr.Palczerthez járok...
Mennyi idős vagy most??
Mi a 24. hetet kezdtük meg.
Sziasztok!Én nagyon megvoltam elégedve a kórházzal!De tényleg még a kaja is jó:)
"2ágyas kórteremben voltam baba mama szobában.A csöppem egész nap velem volt,éjszakára be lehetett volna vinni hogy pihenjek is de elég kitartó voltam csak 3 órára adtam be meg amikor elmentem tusolni.A nővérkék aranyosak csak koruktól fogva mindenki mást tanult így mást is mondanak a babával kapcsolatban.A szoptatás megmutatása annyi volt hogy minnél többet kell mellre tenni a babát ,szagolgatni...mert ugye az agyban dől el minden.Szóval konkrétan úgy mutatták meg hogy betették a bimbót Domi szájába...nahát ki gondolta volna:)....
Eleinte fájt,nagyon..de fontosabb volt mindennél hogy ő jól lakjon.Mellszívót vigyen mindenki magával..Én a bimbóvédővel sokat nemtudtam kezdeni..idegesített olyan kicsi ilyenkor még a szájuk és állandóan el is mozdult..
Ja igen van bent elektromos mellszívó érdemes kipróbálni nagyon be tudja indítani a tejcsit.Ha beteszitek éjszakára a babát,akkor aláíratnak veletek egy olyan papírt hogy tápszert és cukros vizet adnak neki,csak mellékesen jegyezte meg a nővérke hogy és nem dajkálják-az anyuci dolga.nemtudom mit írhatnék még...kérdezzetek privibe...
Haliho,Csajok,Asszonyok,Kismamák!!!
Sehol senki:(??
Kedves Kismamák!
Én is leendő Bajcsyban szülő kismama vagyok,ezért is érdeklődöm olyan intenzíven a khz-zal kapcsolatban,főként az orvosok,szülésznők,és a szülészeti osztály ami körül forognak a gondolataim!!
További ajánlott fórumok:
- Első babájukat váró kismamák kérdései, válaszai, tanácsai
- Akik elvesztették babájukat, gyermeküket.
- Mi van az egri kórházzal?
- Szegedi kismamák, akik tavaszra várják a babájukat
- Békásmegyeri kismamák - akik májusra, júniusra várják babájukat
- Nyíregyházi (szabolcsi) kismamák, akik 2018-ra várják babájukat csatlakozzatok!