32hetes kötelező(tehát sima és nem 4d)uh-on meg fogják tudni mondani, hogy hány kilós-dekás a picim? Vagy inkább menjünk 4d-re? (tudásbázis)
Az Uh-n, a baba méreteiből vmi táblázat segítségével mondanak hozzávetőleges súlyt. De nem mindegy, hogy milyen helyzetben fekszik, hogyan tudja mérni a doki.
A BPD méret -60 jó lehet, nekem 100 volt a fiam BPD-je szülésinduláskor és 4150 g lett.
értem én :)
csak meglepődtem
mert nálunk a páromon kívül mindenki sovi
és nekem is nagy súllyal születtek mostanra meg leálltak
de tényleg nem akartalak megbántani
ő ilyen pedig nem is eszik sokat odafigyelek hogy mit eszik amikor eszik!nem adok neki csokit cukrot ! kenyeret csak és kizárólag teljes kiőrlésű sokmagvas !azt is ritán tésztát egy hónapban kb 2-3 x eszik cukros teát soha nem is adtam neki a napi 2 cumisüveg kakaótól meg hiném hogy meghízik!
ez a gyerek levesen főzeléken meg sovány husin él !
na meg egy pici gyümit ha bele tudok tuszkolni!
és ami a legmeglepőbb meg nem ené az édességek egy formáját sem!!! és egész nap kint vagyunk! reggel 8 tól délig és délután 3 tól este 7-ig!!gyalogol, biciklizik futkározik mászóázik...!!már voltunk gyerek endroklinon vérvételen .... és mindenhol azt mondták hogy a gyereknek semmi baja majd ha betölti a 6. évet és még indig ilyen duci lesz vigyem vissza!
kis husi????
2 és fél éves 27 kiló és ez neked kis husi?
én tényleg nem mondok semmit mert távol áll nem akarok senkit megbántani
de én lányom ha nem láttad nézd meg és ő 5 éves és 15 kiló
a fiam 3 éves és 13 kiló
nem tudom mit csinálsz te a gyerekkel de rettenetesen kövér
már bocs de én 36 évesen alig 20 kilóval vagyok több mint a gyereked
:)))
feltettem én is egy képet, de majd keresek egy másikat, amin jobban látszik hogy milyen apró volt, amúgy ő most is vékony-átlagos, de azért a lábai vastagok, mint az apjának :)))
egy nullával többet írtál :D
Amúgy én pont fordítva jártam, hatalmas óriásbébit jósoltak több uh alapján, erre született egy 2.86 kilós gyerekem. Olyan pici volt, a feje akkora volt mint a dörmi édes kismackó ezt tudom, mert van egy fénykép ahol ott van a kis feje mellett :)
bocs Hoxa nem neked ment:)
hanem az 5. hsz írójának
szia!
én kihagyom vagyis kihagytam.igaz mikor én terhes voltam a naggyal még csak 3d uh volt.mehettem volna de minek?
nekem jó volt a sima is
és ha ujra szülnék most is csak a sima uh-ra mennék. azt a pénzt inkább költsd a majd megszületendő gyerekre
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet kötelező egy védőoltás, ha halált okozhat?
- Nem kötelező oltatni, de ha nincs oltási igazolvány, akkor...?
- Mi a véleményed a szűrővizsgálatok kötelezővé tételéről?
- A karácsony nem kötelező
- Második osztályos lányomnak a Kincskereső kisködmön a kötelező olvasmány. Reális ez?
- Hogyan kell felmondani az autó jelenlegi kötelezőjét, ha újat kötök a nten?