3 hete nem mozdul a súlyom (beszélgetés)
Helló!
Én 90 napos diétát csinálom,de én is így jártam. Ez első két hét alatt annyi lement rólam, hogy el sem mertem volna képzelni. Aztán semmi. Kicsit rosszul éreztem magam (görcsölt az epém) és gyümölcsnap végén szép nem szép bekajáltam. És láss csodát reggel, amikor ráálltam a mérlegre végre bemozdult.
Egyél egy jót!
uhh értem. ÉS ha nem kivitelezhető eggyik sem? :(
Tényleg és ha jól bekajálgatnék a hétvégén , ahogy az eggyik fórumozó, azthiszem Panka78 írta, akkor sem mozdulna, uygértem hogy...tehát .. most mindegy hogy mit ezsem vagy diétázom vagy nem,nem fog mozdulni, egy két napig, mert ha már 3 hétig semmi, akkor nem jönne föl, sem, vagy rossz a logikám?
Ne állj rá 2 hétig, de figyelj oda az étkezésekre, és a mozgásra. :)
/Van valami olyan agykontroll is, hogyha állandóan a súlyunkkal foglalkozunk, akkor hízunk, mert a test engedelmeskedik neki. Csak olvastam róla, de lehet, hogy valami lehet benne, mert így tudjuk a pozitív dolgokat is bevonzani, véleményem szerint./
hányszor eszel naponta?
Lehet hogy most erősödsz...
További ajánlott fórumok:
- Miért nem mozdul a súlyom lefelé?
- 4hete negatívat teszteltem, azóta már megvolt egyszer, de mintha folyamatosan gyarapodna a súlyom.Tévedhetett a teszt?
- 3. hete gyúrok és a súlyom össze-vissza ugrál. Normális ez? Vagy mitől van?
- 800 kcal/nap diétán vagyok, naponta tornázom, mégis áll a súlyom egy hete. Hol a hiba?
- Három hete diétázom, de a mérleg meg sem mozdul! Vajon miért?
- Második baba hányadik héten mozdulhat meg leghamarabb?