3 éves kislányom furcsa történetei... (beszélgetés)
Szia!
A én kislányom kitalált magának egy képzeletbeli barátnőt,és azzal "játszott" 3,5-5 éves koráig.Mesélte,hogy miket csináltak,mit játszottak és stb.
Egy más okból kifolyólag voltunk pszichológiai tanácsadáson vele,és megemlítettem ezt képzeletbeli barátnőt,de a dr.néni megnyugtatott,hogy teljesen normális. Nagyon élénk képzelőereje és ennyi.
Mostanra már teljesen kinőtte:-)
En ezt elég komolyan venném.
Sokat lehet olvadni olyan történeteket ahol a gyerek lat olyan dolgokat, személyeket, amit mi felnőttek nem latunk
.
Beszéltetni kellene őt erről és ha szükseges,
akkor orvoshoz is elvinném.
Ha nagyon életszerű leìrást tud adni, személyekről, eseményekröl akkor az egész biztosan nem fantáziálás.
Az én gyerekeim nem meséltek ilyen történeteket.
Szívesen.
Sziasztok!
3 éves kislányom meglepő történetekkel állt elő arról, hogy milyen jókat szoktak játszani régen a barátnőjével(Nórival) az udvarunkban. Valójában nincs udvarunk, mert belvárosi lakásban lakunk, és nincs Nóri nevű barátnője sem. A ti gyereketek is mesél hasonló kitalált történeteket?
Köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Kislányom földagadt orrának története..Avagy vannak gonosz 5 évesek?
- Egy 33 éves lány szomorú története...
- Furcsa dolgokat "ír" a 3 éves kislányom. Kép a profilomban, ha valakinek jelent ez valamit, írjon!
- Kislányom vállán van egy furcsa 10 forintos méretű piros szélű seb, aminek a közepe fehér és kopik le a bőr. Mi lehet ez?