25 km-re lenne lakhelyemtől egy munkahely, a munkaidő beosztás szerint nem jó a tömegközlek. Bejárnál kocsival? Megéri? Elvállaljam a melót? (tudásbázis)
sztem tok egyszeru (en is voltam hasonlo helyzetben, a nehany km-es ut orakig tartott): vettem egy robogot. az ev 90%-ban hasznalhato, egesz telen mentem vele, ma is ezzel jottem dolgozni. garazsam es kertem nem leven az utcan tartom (de akinek van helye annak meg jobb).
fogyasztasat meg ugye hagy ne irjam de 2-2.5L/100km az nem rossz (95-os benzinnel).
Igen, köszönöm az érdeklődést, tegnap aláírtuk a papírokat.
És köszi, mindenkinek a segítséget! :)
Persze,hogy az autó!
Szerintem a bérlet többe kerülne .
Nem nagy távolság!
Szerezz egy utaskát esetleg kéttőt és máris oszthatod a költségeket.
Attól függ, hogy mennyi a fizetés!
Ha fedezi a kocsit bejárnák, de ha nem, és még nincs más munkahely tervben, próbáld elvállalni, vagy nézz másik munkahely után!
Ez a mai világban miért kérdés??? Ha nem tetszik vagy valami gebasz van kilépsz. Szerintem egy misét megér.
Vagy nem fontos, hogy dolgozz??
Van ám olyan is ,amikor a gyereknek ruha kell ,az asztalra valami kaja, még az is lehet ,hogy asztal is kéne.
Ha 600 jelentkező közül nekem ajánlanak munkát bizony gyorsan dönteni kell.Igaz,ahogy mondod nem mindegy mi az a munkakörülmény,vagy munka.Nekem már volt olyan,hogy ingyen is csináltam volna ,mert érdekelt,csak közelébe sem engedtek.
Ha nagyon kell a pénz ,ne gondolkozz ,ha nem nagyon akkor gondolkozz!Azon mi lesz ha megéred a nyugdíjas kort?? ( Feltéve ,ha lesz még ilyen)
Minden munkát el kell vállalni.-A Te ajánlatod meg nem olyan rossz.Közben meg kereshetsz mást is.
120 netto+ 9[Ft]*1166 [km]-18[Ft]*1166[km]nem a legrosszabb fizetések között van.Persze nem mindegy mit dolgozol érte.
Apukám is autóval járt (amíg ki nem rúgták...) napi 80 km-t oda-vissza 120-ért. Szerette a munkát és megérte,bár neki a benzin 60%-át fizették.
És legalább hazafelé mindig megoldotta olcsóbban a vásárlást. :D
A tömegközlekedés is drága...
Ha az időbeosztást nézzük , a kényelmet jobban megéri kocsival, vállald el!:)
Sok sikert!
kocsival?simán!Én napi 100 km-t utaztam busszal,4 műszakban,sokszor 56e ft-ért!!!!
Ha nekem csak 25 km-t kéne utaznom,kocsival,120 e ért,simán!!!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)