2013.01.21-től kezdés...nyárra csinos akarok lenni...tarts velem! (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én egy hete kezdtem diétázni. De semmi különleges módszert nem használok. Sokkal kevesebbet eszem, sok folyadékot iszom, és naponta tornázok...
Jelentkeztem én is a klubba, ha még lehet! :-)
Itt ki fogsz tartani velünk :)
gyere :)
Sziasztok!
Szeretnék én is jelentkezni!Ugye lehet?Több próbálkozáson túl vagyok,de most már tényleg jó lenne lefogyni.Pár kiló lemegy aztán megint vissza,mert pár hét után feladom.
Kitartást mindenkinek!
:DDD
A tudás....
Az akarás..... :)
Jelentkeztem, ha nem baj:)
sziasztok:)
Kunoi, Zsömike Titeket is várunk!
Goddes még nem jelentkeztél be gyere Te is :) Ügyesek leszünk együtt higyjétek el.
Sziasztok, jelentkezem én is a klubba, ha nem gond.
A sztorim annyi, hogy 2012. októberétől fogyózom, 10 kg-t már sikerült leadnom, ha még 5 lemegy, akkor nagyon boldog leszek. :) Persze már most is sokkal jobban érzem magam a bőrömben.
Sok sikert Mindenkinek, bátorítsuk egymást. Bár szerintem ahogy elkezdenek leolvadni a kilók, már az is is elég bátorítást és erőt ad a folytatáshoz. :)
Szerintem a hangsúly azon van, hogy lassan történjen a fogyás, hogy a bőrünk és szervezetünk se szenvedje nagyon meg, és nem szabad mindent megvonni magunktól, mert annál jobban semmi nem viseli meg a szervezetet. Néha lehet, sőt kell is bűnözi... szerintem. :)
Hajrá! :)
Sziasztok!
Én is nekiálltam már a magam tervének, 21én kezdtem :-)
Most láttam meg ezt a fórumot, így én is csatlakoznék a klubhoz!
Üdv Mindenkinek!
Sziasztok!
Én is csatlakozom. 70 kg vagyok, és nyárra 59 szeretnék lenni. A módszer még nincs fejben, alszom rá egyet, és holnap megmondom. Sok sikert mindenkinek!
Csajok várunk Mindenkit.
Együtt sikerülhet.
Gratulálok az eddig elért eredményekhez, igazán szép teljesítmények :)
Szia!Én is szeretnék csatlakozni,ha nem gond.Én tavaly fogyóztam,és leadtam 12kg-ot.Most újra kezdem:)Ill folytatom.Ma kezdtem a 90 naposat.
Ma kezdem a naplót is.
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok Lányok!
Én szintén csatlakoznék,elkélne egy két szóbeli fenékbebillentés,ha lustítanék.Én két gyerek után igyekszem formába hozni magam már két éve 2010.-ben szültem a fiam előtte 2 évvel a lányom azóta küzdök.Én az edzés híve vagyok és 2 éve jártam aerobicra,latin fitneszre ,de sajnos már kb fél éve nincs lehetőségem.Bánatomra megszűntek mert nem volt elég jelentkező:(.Most kis támogatásra lenne szükségem,a kaját illetve mozgás tekintetében.