Aug. 4-től...utolsó esély a nyárra, fogyjunk le:) (beszélgetés)
Helló. Na itt vagyok,csak nagyon sok a meló,és nem jutottam gépközelbe.
Aha, már senki. Akkor aszem én is búcsúzom.
Itt már tényleg sehol senki :-(
ááá, még 2-en vagyunk :-D
Úgy tűnik, h lassan kihalunk...
Sziasztok!
Csak most jutottam ismét géphez. Az oktogonnál dolgozom mint szakács a Fried's-nál. Egy amerikai étterem. Jó mert nem kell kostógatni semmit, de viszont nagyon kemény, rengetegen vannak, de azért a fizu is sokkal jobb,mint itthon volt. Egyenlőre itt maradok ,mert nekem bejön. Fogyás az most álldogál,de azért már most is jól érzem magam, még 2-3kg és kész. Az meg sztem max1hónap, de remélem kevesebb.
Köszi szép. Hétfőn, mert majd akkor leszek anyunál, ott készült a fotó.
ok siess vele, várjuk :-)
Valóban nem tudom, h hol tartok kg-ban, de a lényeg, hogy már mindenki észreveszi. Készülök csinálni egy fotót, ugyanolyat, mint ami itt fent van, ugyanott, ugyanabban a ruhában, és kíváncsi vagyok, h úgy látszik-e.
Én épp most reggeliztem: 1,5 szelet tk kenyér, sajt, 1 paradicsom
Én most -12 kg-nál. Még szeretnék leadni kb. 10 kg-ot. Ahogy számolom az még 10 hét, a mostani ütemben :-(
Mai menüm:
R: 2 db kis alma, joghurt zabpehellyel
E: sült hal,párolt zöldségek
V: majd joghurt lessz
Ti mit ettetek ma?
Most jelenleg 70-ről 66 kg-ra lementem. De jó lenne még több is. Te ,hogy állsz?
Ki hol tart a fogyiban? Vargavikk tudom, hogy te nem méreckedsz :-) és te Adri?
Szerintetek zacsis levest lehet enni?
El is felejtettem írni, hogy múltkor vettem 0,1%-os tejet. Lehet én vagyok béna, de én azt hittem 0,5 alatt nincs is.
Sajnos én is úgy látom, én ritkán írok, de mindennap olvasom az oldalt!
Úgy látom kezd kihalni a fórum.
Szia. Ma is voltam köpölyözésen,és 3 alkalom után -2 cm a csípőmből,szóval hatásos.
További ajánlott fórumok: